Putovanja

11. 01. 2020. 18:00 0

Papreno platili egzotičan odmor, dočekao ih užas

Karl Levis Lou (54) je svoju suprugu Karolinu (51) za 10. godišnjicu braka poželeo da časti egzotičnim odmorom na Jamajci, ali tamo ih je, kako tvrde, dočekala prava noćna mora.

Za odmor u luksuznom hotelu ovaj par iz Velike Britanije platio je 7.100 funti, a ubrzo po dolasku, rekli su za Mirror, šokirali su se kad su videli da članovi osoblja prodaju drogu, a neki gosti šmrču kokain za stolom u restoranu.

Par je u hotelu ostao gotovo mesec dana, a na Fejsbuku agencije Karl se požalio na mnogo toga: pokvarenu elektroniku, buba švabe i kako tvrdi nejestivu hanu. Uz to je priložio fotke polusirovog mesa koje su im poslužili, slomljenih stolica, oštećenog krova i strujnih kablova koji su virili iz zidova.

- Što se tiče naše posete paklu na zemlji... U hotelu je svakodnevno nestajalo struje. To bi trajalo između dva minuta i sat vremena, a događalo se svakog dana otprilike pet puta dnevno. Dva-tri sata bismo čekali u redu za hranu, a kad bismo došli na red, ne bi bilo pribora za jelo pa nismo mogli nid a jedemo. Hrana je bila sramotna. Posebno su nas iznervirali kablovi za struju koji su virili ili ležali u mokroj travi gde je lako na njih neko mogao da stane ili da se dete povredi ako ih uhvati", napisao je.

Portparol agencije je za Daily Mail odgovorio izvinjenjem.

- Bili smo u kontaktu s njima, ponudili im naše izvinjenje i povraćaj novca. Redovno radimo inspekcije u našim hotelima i uvek ozbiljno reagujemo na prigovore naših mušterija - rekao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati