Ljubav

Direktno.rs

19. 05. 2022. 21:30 0

Poljupci i njihovo skriveno značenje

U svetu ljubavi, dela često govore mnogo više od reči. Ova izjava važi i za poljupce – različite vrste poljubaca imaju svoja mala, skrivena značenja koja vam mogu reći mnogo.

Naravno, među nama ima pojedinaca koji vole da provode vreme pričajući o svakom svom osećanju, ali ima i onih kojima su reči ponekad problem, ali zato pronalaze druge načine da pokažu kako se osećaju.

Tako da ponekad čak i poljubac koji dobijete može pružiti uvid u ono što se dešava negde duboko u srcu vašeg partnera.

U nastavku pročitajte 11 vrsta poljubaca i njihova skrivena značenja.

1. Poljubac u usne

Značenje: Zaista cenite svoju ljubav.

Brz, suv poljubac, često zatvorenih usta, zapravo je način na koji se ljudi u ljubavnoj vezi pozdravljaju pri dolasku i odlasku.

Ako vas partner na ovaj način voli kod kuće, gde to niko ne vidi, to je znak da ste postali suštinski deo njegove rutine i života.

Ako vas tako voli u javnosti, to je dokaz da je ozbiljan kada je vaša veza u pitanju.

2. Poljubac u vrh glave

Značenje: On želi da se brine o vama.

Kada muškarac poljubi svoju partnerku u vrh glave, to znači da se oseća zaštitnički. To znači da nije mogao sebi pomoći – morao je da prekine ono što je radio i da ti stavi do znanja da mu je stalo do tebe, da voli da deli prostor sa tobom i da mu značiš ceo svet.

3. Poljubac u ruku

Značenje: flertuje sa vama.

Ako vam muškarac poljubi ruku, možete biti sigurni u nekoliko stvari. Prvi je da je izuzetno samouveren. Potrebna je hrabrost da osoba poljubi ženinu ruku osim ako niste član kraljevske porodice.

Drugi je da je on izvođač. To ne znači da njegova osećanja nisu iskrena, samo se morate pripremiti za mnogo udvaranja.

4. Poljubac u unutrašnjost zgloba

Značenje: Uskoro će situacija postati ozbiljno seksi.

Ako vas je poljubio u unutrašnjost zgloba, možete biti sigurni u jednu stvar - jedini razlog zašto vam već nije pocepao svu odeću je taj što ste u javnosti. Ovim poljupcem muškarac vam daje do znanja da zna kako funkcioniše žensko telo i da se ne plaši da to znanje iskoristi.

5. Poljubac u vrat

Značenje: On gaji snažna romantična osećanja prema vama.

Ovakav poljubac je odličan znak. Poljubac u vrat je romantičan gest kojim on kaže da te želi. On to radi bez reči, ali veoma efikasno.

6. Francuski poljubac

Značenje: On je potpuno fasciniran tobom.

Kada te muškarac poljubi na ovaj način, posebno kada ti obuhvati lice rukama, bio on toga svestan ili ne, on ti otkriva koliko je fasciniran tobom. Na taj način vam pokazuje koliko ste mu privlačni.

7. Poljubac u obraz

Značenje: Njega (za sada) nije baš briga.

Poljubac u obraz je potpuna suprotnost poljupcu u jezik. Pokazuje vam da mu je stalo, ali (i dalje) ne na način na koji biste možda želeli.

8. Poljubac blizu oka

Značenje: On vas zaista ceni.

Poljubac blizu oka može vam izgledati čudno jer se, između ostalog, oko obično ne smatra erogenom zonom. Ali čak i u ovom poljupcu možete istinski uživati jer je to gest ljubavi i poštovanja prema vašem partneru.

9. Poljubac u čelo

Značenje: On vas voli na dubljem nivou.

Poljupcem u čelo, muškarac vam daje do znanja da će biti tu i da želi da vas zaštiti. Osim toga, to vam govori da voli skoro sve na vama, a ne samo vaše telo. Poljubac u čelo je zapravo poljubac u mozak.

10. Poljubac u stomak

Značenje: ugodno mu je s vama.

Ako vas muškarac poljubi u stomak, to znači da se u vašem društvu oseća sto posto prijatno i da veruje da se i vi osećate isto.

Takođe, nije svaka osoba stopostotno zadovoljna izgledom svog stomaka, pa muškarac koji te tu na neki način poljubi i zahvali što si podelio svoju ranjivost sa njim. Takođe, poljubac u stomak može imati mnogo ozbiljnije značenje - ono koje može zamisliti da imate zajedničko dete.

11. Poljubac u grudi

Značenje: On želi seks sa vama.

Ovakvim intimnim poljupcem muškarac vam pokazuje da je pažljiv, ali i iskusan. Želi da uživate u svakom poljupcu koliko i on, kao i u svemu što će se sledeće desiti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati