Ljubav

Direktno.rs

17. 03. 2022. 09:20 1

Kako da je osvojite? Sve je, zapravo, jednostavno

Iako žene ponekad kriju emocije i pretvaraju se da su hladne i stroge, svakoj od njih prija da čuje poneki kompliment i lepu reč. Žene uživaju u osećaju da su primećene, vole da čuju da su posebne i da u njihovom društvu muškarci uživaju.

One su često slabe na momke koji se ne stide da pokažu svoje emocije i koji ne skrivaju svoje slabosti. Ono što svaka žena voli to je da joj muškarac uputi poneku lepu riječ, kompliment, da je pita za savet, mišljenje i pomoć kada mu je to potrebno.

Topla, ljubazna reč je više nego dobrodošla kada želite da osvojite žensko srce. I naizgled hladna i povučena žena može da postane veoma prijatna i emotivna ako pronađete pravi način da stignete do njenog srca. Žene vole da se osećaju posebno, da budu u prijatnom društvu, a takođe im je važno i da muškarci cene njihovo mišljenje.

Žene su slabe na momke koji pokazuju emocije, koji ne skrivaju ranjivost i koji su spremni da ih paze i maze.

Ovih pet komplimenata voli da čuje svaka žena:

1. Recite joj po čemu je posebna

Ona voli kada muškarac primećuje njene dobre osobine i kada ih ističe kao nešto što mu se jako dopada. To može da bude fizički izgled, ali i njeno ponašanje ili reakcije u nekim situacijama. Često muškarci ističu rupice na obrazima kao nešto neodoljivo, što ženama jako prija. Tu su i druge stvari poput boje očiju, tena, ali i načina na koji se smeje, šali i tome slično.

2. Cenite njeno razmišljanje

"Šta ti misliš o tome?" - pitanje je koje svaka normalna žena želi da čuje od svog muškarca. Osim što joj pokazuje da smatra da je pametna važno mu je da i ona bude uključena u njegov društveni život. Takve muškarce žene izrazito cene i smatraju ih potencijalnim partnerom za kvalitetnu i uspešnu vezu

3. U njenom društvu se osećate opušteno

Devojke vole momke koji su spremni da im otvoreno priznaju da s njom mogu da budu ono što zapravo i jesu. S druge strane, svaka žena voli da zna da se muškarac u njenom društvu oseća prijatno.

4. Uživate u njenom mirisu

Bilo da se radi o intimnim delovima tela ili nekim drugim mestima, svakoj ženi je lepo da zna da lepo miriše. Ona će se tada osećati prijatno, sigurno i opušteno, a za dobru atmosferu u vezi ili krevetu to je zaista važno.

5. Govorite joj da je lepa i privlačna

Budimo realni, ne postoji čovek na svetu koji ne voli da čuje da je lep, privlačan i poseban. Žene su naročito osetljive na te teme. Nema žene koja ne želi da bude neodoljiva, naročito ako je muškarac to spreman da joj kaže i pred drugim ljudima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]

Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati