Ljubav

Direktno.rs

20. 12. 2021. 17:18 0

Praznični poklon za osobu sa kojom ste tek počeli vezu?

Dogovarati se sa nekim oko praznika znači da ne morate da idete na žurke, već da možete zajedno da provedete mirno veče. To sa sobom nosi i pitanje "Da li treba da dam poklon toj osobi?".

Ako ste tek počeli da se viđate sa nekim, praznici vam mogu biti prilika da pokažete kako se osećate. Ali koliko je previše?

Na početku veze može biti pomalo nezgodno jer ne znate da li će i vama biti dat poklon. Ali ono što treba imati na umu je da deo davanja poklona nije automatski i očekivanje da ćete dobiti nešto zauzvrat. Treba da date poklon jer vas to čini srećnim, a ne zato što želite da još nešto bolje dobijete zauzvrat.

Ipak, ako su vaši sastanci bili ležerniji, zaista skup poklon može vas dovesti u neprijatnu situaciju, zato budite obazrizi prilikom izbora. Početak veze treba da bude zabavan i koketan. Da biste se osećali opušteno, predlažemo najbolje poklone koje ćete dati nekome sa kim ste počeli da se viđate tokom praznika.

1. Nešto malo i promišljeno

Ključ u novoj vezi je da davanje poklona bude jednostavno i iskreno. Nije vreme za kupovinu nečega što nema neko značenje za vas. Umesto “Stvarno mi se sviđaš, pa sam ti kupio ovaj nasumični poklon”, možete reći “Znam da voliš priveske za ključeve, pa sam ti nabavio jedan”.

2. Polovna knjiga

Davanje poklona u ranoj fazi veze može biti zabavan način da pokažete osobi da zaista obraćate pažnju na ono što voli. Šta je još ležernije od knjige? Polovna knjiga. Često su samo nekoliko stotina dinara i ponekad su ispisane smešnim beleškama.

3. Nešto originalno i lično

Nešto što upućuje na internu šalu ili nešto što ste spomenuli u razgovoru je odlično. Pokazuje da obraćate pažnju na detalje. Takođe će poklon biti originalan i ličniji. Ako je ta osoba ljubitelj novogodišnjih praznika, poklonite joj ukras za jelku ili nešto tome slično.

4. Nešto što pokazuje da slušate kada priča

Postoji li neki hobi koji ta osoba ima za koji bi posedovanje neke dodatne opreme bilo od značaja? Ako osobu povežete sa njenim interesima, pokazujete da je slušate i da vam je stalo da je vidite kako uživa.

5. Biljka kojoj nije potrebno mnogo održavanje

Ako vaš partner voli biljke ili je pominjao da želi da napravi kolekciju, mala biljka poput kaktusa je savršen poklon.

6. Ulaznice za nešto što oboje volite

Ako kupite karte za koncert ili neki drugi događaj kojem možete zajedno da prisustvujete, to šalje jasnu poruku da želite da vaša veza traje. Taj poklon je zapravo samo datum u budućnosti koji pokazuje kako vi posmatrate vaš odnos.

7. Čokolada ili bombone

U vrlo ranim fazama zabavljanja treba da budete skromniji. Nemojte kupovati nešto veliko samo da biste impresionirali tu osobu. Neki lep slatkiš ili lepa, umotana čokolada je savršen poklon.

8. Nove čarape

Umesot novog zimskog kaputa ili par kožnih čizama, možete joj nabaviti par smešnih, novogodišnjih čarapa ili pletenu kapu od vune.

9. Mirisna sveća u ukrasnoj tegli

Na početku veze je promišljenost ta koja se najviše ceni. Poklanjanje lepe sveće ili ručno rađenog sapuna (nešto malo zanatsko, ali ne preterano) pokazuje da ste mislili na tu osobu, ali da ne pokušavate da je preplavite svojim osećanjima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]

Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati