Ljubav

Direktno.rs

14. 05. 2021. 21:52 0

Izbegnite RUTINU: Uživajte u seksi igricama

Zavođenje, maženje i igranje seksi igrica mogu da budu idealne aktivnosti za spavaću sobu. Predajte se strastima na zabavan način!

Igrice za odrasle mogu da budu sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

Srećna kocka

Za svaku tačkicu na kocki odredite neku radnju koja može da bude seksi ili tek zagrevanje.

Na primer: 1 - masaža leđa, 2 - poljubac u vrat, 3 - masaža stopala, 4 - oralni seks... Bacite kocku i izvršite zadatak. Nema varanja!

Prljavi ples

Striptiz je najčešća muška maštarija koja donosi neverovatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što sledi, ipak jednako tako predstavlja i veliku maštariju žena. Oslobodite se straha, plešite onako kako ste oduvek želeli i osvojite ga svojim samopouzdanjem!Šta je danas na jelovniku?

Sećate li se filma "Devet i po nedelja" u kojem Miki Rurk i Kim Bejsindžer požudno hrane jedno drugo sitnicama iz frižidera? Prekopirajte tu scenu, piše "Ordinacija.hr".

Svilenom maramom zavežite oči boljoj polovini i na svom telu poslužite slasne zalogaje: preliv od čokolade, jagode, maline... Šta god vam padne na pamet! Što je sočnije i vlažnije, to će više probuditi vaša čula.

Poker "u skidanje"

Nije teško za pretpostaviti, igrajte sve dok neko ne završi go-golcat. Nema veze ako niste savršeni pokeraši koji osvajaju turnire... To i nije cilj. Zabavite se i posmatrajte svoju bolju polovinu kako se skida pred vama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati