Ljubav

Direktno.rs

08. 05. 2021. 21:38 1

Pravila parova zadovoljnih seksom

Zadovoljni parovi znaju sve o seksu... ili nam se samo tako čini? Kad vidite da se drže se za ruke i nakon dvadesetak godina veze ili braka, možete biti sigurni da u krevetu sve dobro funkcioniše, ali kako to postići?

Zapravo nije tako komplikovano kako se čini na prvi pogled - dovoljno je malo više razumevanja nego inače i sve će se složiti kako treba. Evo nekoliko stvari koje oni rade, a drugi očito ne:

Obezbede vreme za seks - mnogi parovi misle da je raspored za seks znak nevolje i da seks mora biti spontan. U idealnom svetu, to bi bilo tako. U našem - raspored je velika prednost.

Ne očekuju savršenstvo - stvarnost je da je seks ponekad nespretan, odnosno loš. Parovi koji imaju smisao za humor u tim trenucima, puno su srećniji od onih koji su pogođeni raznim nesavršenstvima.

Nije im neprijatno da razgovaraju o seksu - parovi u seksualno zadovoljavajućim odnosima znaju kako je komunikacija pola 'posla'

Smeju se zajedno - smeh je jak afrodizijak. Ako se smete sa svojim partnerom, verojatno ste razigrani i sposobni da uživate jedno u drugome.

Zavode se svaki dan - zadržavaju seksualnu energiju u kombinaciji sa svakodnevnim životom i pokazuju partneru da ga/je smatraju i dalje privlačnim

Znaju šta partner voli - seksualne preferencije mogu se promeniti s vremenom. Važno je želi li vaš ljubavnik/ca romantiku ili dominaciju i podređenost, pa nemojte da vas bude sramota da pitate.

Znaju vrednost zajedničkih trenutaka - parovi u seksualno zadovoljavajućim odnosima shvataju da je potreban trud. Morate negovati svoj odnos unutar i van spavaće sobe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati