Ljubav

Direktno.rs

05. 05. 2021. 14:08 0

"U snu je rekao njeno ime": Kako su otkrili prevare

Ponekad su to sitnice, a ponekad i čista nepažnja, ali supružnici obično nekako saznaju da li im je druga polovina neverna.

Jedna žena na TikToku je ispričala svoju priču.

- Radio je van države. Kad se vratio na odmor, trebalo je da ostane dve nedelje, ali ponašao se vrlo čudno. Otišao je posle samo nedelju dana i napisao mi poruku da ne želi da razgovara sa mnom nedelju dana jer želi da se uveri da je naš brak ono što zaista želi - počela je žena.

- Budući da nikako nisam mogla da stupim u kontakt s njim, pokušala sam da proverim našu zajedničku kreditnu karticu, ali on je promenio lozinku. Pozvala sam broj na poleđini kartice i pošto sam bila navedena kao njen korisnik, dobila sam sve informacije o troškovima, a to su bili restorani, barovi, hoteli ... - rekla je.

- "Znam šta radite", napisala sam mu u poruci, a on je odgovorio da će po povratku odlučiti da li će ostati u braku. "To ne ide tako. Razvešćemo se", napisala sam mu - završila je žena, a zatim su usledile priče drugih korisnika koje je ona podstakla da progovore.

1. "Moj je počeo kasno da dolazi s posla i ignoriše moje pozive. Pet meseci kasnije vratio se kući sa tragom karmina na vratu."
2. "Počeo je da vodi seksualne razgovore u snu i izgovorio je njeno ime."
3. "Potvrda mi je stigla kada se moja ćerka vratila sa njegovog venčanja sa novom ženom. Rekla je u zavetima kada su počeli da izlaze."
4. "Bivši me je potpuno ignorisao dve nedelje, a kada se vratio, rekao je da želeo da mi održi lekciju. Promenila sam sve brave na vratima."
5. "Druga žena mu je ostavila glasovnu poruku. 'Nisi nas posetio mesec dana', rekla je. Imao je bebu sa drugom, a ja do tada nisam imala pojma."
6. "Moja je na mobilnom telefonu imala drugu aplikaciju Facebook Messenger skrivenu iza lažne ikone kalkulatora."
7. "Nakon što je umro od predoziranja, porodica mi je ispričala sve o aferi koju je imao tokom 20 godina koje smo proveli zajedno".
8. "Pronašla sam srebrnu ogrlicu iza noćnog ormarića. Alergična sam na srebro i sav moj nakit je založen."
9. "Uhvatio sam je iza zgrade sa drugim muškarcem. "To nisam bila ja", rekla je. Razveli smo se".
10. "Uhvatila sam ga sa njom u našem krevetu, u našoj kući. Bila sam trudna 36 nedelja."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati