Ljubav

Andrea Orlandić

30. 10. 2020. 19:24 0

Saveti devojke koja praktikuje sastanke na slepo!

U današnje vreme, a posebno otkad je period epidemije koronavirusa, sastanci se gotovo po pravilu ugovraju onlajn. Upoznavanja preko interneta su postala relativno nova i društveno prihvatljiva stvar, ali ipak postoji nekoliko stvari na koje morate obratiti pažnju kada izlazite na sastanak na slepo.

Ako nikada ranije niste izašli na sastanak na slepo, ali želite da oprobate vašu sreću, uzimite u obzir savete devojke koja to praktikuje:

Vi birate mesto

Najbolje bi bilo da vi izaberete mesto i rezervišete sto. Zašto? Zato što ćete znati koliko će vam vremena trebati da stignete da se vratite kući, nećete kasniti ili lutati po gradu u potrazi za slobodnim stolom i osećaćete neku vrstu sigurnosti u slučaju da stvari krenu po zlu.

Takođe, izbegavajte da vaš prvi dejt bude u nekom restoranu. Ipak je nekulturno pričati sa punim ustima, a kada je prvi sastanak u pitanju sigurno ste željni priče i ispitivanja partnera.

Obucite se kulturno

S obzirom da je ovo prvo upoznavanje, vaš potencijalni partner će isto kao i vi izgraditi određeno mišljenje o vama na osnovu toga kako ste odeveni. Izbegavajte jarke boje, šljokičave detalje i nekulturne majice. Najbolje bi bilo da se uhvatite za neke jednostavne kombinacije u crnoj, braon ili bež nijansi.

Smanjite očekivanje

Gledajte da imate neka uobičajna očekivanja, nemojte očekivati cveće, čokoladu i neku nebuloznu romansu. Ovi sastanci su obično pomalo napeti u početku, a kraj odlučuje vaša kompatibilnost. Možda instantno kliknete i rastanete se poljubcem, a možda dobijete poziv spasa od "mame", pa potom obrišete broj.

Nađite lažnu "mamu", "cimerku" ili "sestru/brata"

Pre nego što izađete obavezno javite prijateljici ili prijatelju da izlazite, promenite ime u kontaktima u "Mama", "Tata" ili "Cimerka" i dogovorite se oko šifre za spasavanje, to može da bude obična tačka ili neki emotikon. Kada pošaljete šifru ova osoba će vas pozvati posle nekih deset minuta i kao "besna majka" ili "besni otac" će zahtevati da odmah dođete kući, ili ako znate da vam drugarica ili drug nisu neki glumici, može da vam jave tužnu vest i da na taj način dobijete izgovor da napustite dejt bez blama.

Izbegavajte priče o bivšim partnerima

Verovali ili ne, svako svakoga nekako zna.. Možda ćete spomenuti nekog bivšeg ili bivšu pa će vam onda vaš potencijalni partner reći: "A da znam tu osobu", i eto neprijatnosti. Nikako nećete moći da znate da li su oni bliski prijatelji, poznanici ili neprijatelji.. Zato je najbolje da skratite jezik i izbegavate ovu temu.

Izađite radnim danima, a ne preko vikenda

Ako ste u prilici zakažite dejt preko radne nedelje. Samim tim prekratićete vreme sastanka barem na pola, a ako vam se dopadne imate vikend pred vama za drugi dejt i za bolje upoznavanje.

Znajte sa kim izlazite

Imajte u vidu da to možda i nije osoba sa tih fotografija. Ako ste se upoznali preko sajta za upoznavanje potrudite se da započnete "foto konverzaciju" sa nekim slatkim selfijima ili video vicevima. Tako ćete se uveriti da je to ta osoba i kako zvuči.

Fajront u sekundi

Ako želite da zbrišete što pre, otiđite do toaleta i tamo pozovite taksi, sačekajte koji minut i izvinite se što morate naprasno da odete. Vaš dejt neće stići da se snađe jer će vas vozilo već čekati, a kasnije možete porukom da se detaljnije izvinite i smislite celovit izgovor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati