Ljubav

Direktno.rs

22. 10. 2020. 21:24 0

Potezi loših ljubavnica: Ipak, promena je moguća!

Isto kao što i žene žele dobrog ljubavnika, tako i muškarci žele dobru ljubavnicu. Saznajte šta to momci zameraju ženama u krevetu, i verovatno im nikad neće reći.

Spavaća soba vam izgleda kao kancelarija

Zašto je to loše: Na libido muškarca ništa ne utiče tako loše kao podsetnik na stresan poslovni život. Zato, sve što podseća na to, počevši od laptopa,do računa i gomile papira, ako njih pitate treba držite što dalje od spavaće sobe.

Savet: Neka vaš krevet bude rezervisan za spavanje i seks. Oduprite se čitanju poslovnih izveštaja pre spavanja, a ako već morate da čitate, neka to bude neka seksi literatura.

Niste skloni oralnom seksu

Zašto je to loše: Verovatno ne postoji muškarac koji ne voli da bude oralno zadovoljen, ali i da pruži vama isto zadovoljstvo. Pa, ako niste skloni ovakvoj strasti, znajte da vaš partner to verovatno priželjkuje.

Savet: Uvedite oralnu akciju na vaš repertoar. Zapravo, kad sledeći put vaš partner krene da se zanima po internetu, pričinite mu to zadovoljstvo bez reči.

Iskačete iz kreveta iste sekunde kad završite odnos

Zašto je to loše: Ukoliko imate potrebu da počistite nered kada je zabava gotova, nemojte to da radite baš odmah. Tako šaljete poruku da ste radili nešto "prljavo". S druge strane, muškarci vole onaj deo kada se mazite posle seksa, zato je prevremeno ustajanje iz kreveta ubica intimnosti. I, ne ljutite se ako odmah zaspi to je samo znak da je jako zadovoljan.

Savet: Iskoristite priliku i udelite mu kompliment. Budite konkretne, ne uopštene. Recite šta vam se posebno dopalo. Možete i da ga nežno češkate, što će možda dovesti i do druge runde.Stalno visite u trenerkama

Zašto je to loše: Ne kažemo da bi trebalo da stalno šetate u crvenom čipkastom vešu, ali muškarci su vizuelna bića i vaš dragi će primetiti ako prestanete da se trudite oko svog "seksi" izdanja.

Savet: Pazite na svoj izgled. Možda to neće reći naglas, ali muškarci cene kada se žena trudi da izgleda seksi samo za njega, jer tako pokazuje da je zainteresovana. 

U krevetu pričate o bivšem

Zašto je to loše: Zapravo, to je jedna od najgorih stvari koje možete da učinite za libido vašeg dragog. Muškarci ne vole da ih upoređujete sa bivšima. Ne žele, čak, ni da pomišljaju na njih, kao što vi ne želite da razmišljate o ženama iz njegove prošlosti.

Savet: Laskanje odgovara svakom muškarcu, zato mu recite da vam nikada nije bilo bolje ili istaknite nešto što radi posebno dobro. On želi da bude taj koji će prvi ispuniti vaše seksualne maštarije, a vi ćete dobiti ono što želite bez spominjanja bivšeg i njegovih poduhvata.

Vaše pripreme za seks traju duže od same akcije

Zašto je to loše: Zamislite ovo, vaš dragi vas čeka u krevetu, a vi u kupatilu perete zube, vadite sočiva, čupate obrve, skidate šminku s lica… Muškarci to mrze. Seks im je u tom trenutku prioritet, a od vas čekuju isto. Ako vam je nega lica u tom trenutku važnija od njega, onda to, u najmanju ruku, može da uništi savršen trenutak.

Savet: Obavite deo nege čim se vratite sa posla, kako bi kasnije mogle samo da se prepustite užitku. Ili te stvari ostavite za kasnije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati