Ljubav

Direktno.rs

26. 01. 2024. 22:00 1

Seks u javnosti? Osmislite i MOŽE: 8 saveta

Gde obično vodite ljubav? Verovatno u krevetu i tu, naravno, nema ništa pogrešno, ali sa obzirom na to da je vezu povremeno potrebno i malo začiniti, možda biste želeli da promenite lokaciju.

Da li sanjate o seksu na javnom mestu? Ukoliko se usuđujete da se u tome oprobate, za vas imamo savete stručnjaka koji će vam biti potrebni kako bi sve prošlo glatko!

Ukoliko se usuđujete da se u tome oprobate, evo saveta stručnjaka koji će vam biti potrebni kako bi sve prošlo glatko!

Vodite računa o vremenu

Park prepun porodica u nedeljno popodne? Ne, verovatno i nije najbolja ideja. Taj isti park u četvrtak po noći? Zvuči daleko bolje… Kada planirate ovakvu avanturu u javnosti morate povesti računa da odaberete pravo vreme i mesto što znači da su šanse da vas uhvate vrlo male. Znamo, potencijalna opasnost od toga da vas zateknu jeste deo zabave, ali želite da se osećate kao da bi mogli da Vas uhvate, a ne da vas zaista uhvate, zar ne?

Prikladno se obucite

Šta bi to trebalo da znači? Crna kravata ili svestrano-uobičajeno? Ne brinite, ni jedno ni drugo, to jednostavno znači da s obzirom na to da ne želite da privučete previše pažnje, verovatno ne želite ni svetle boje koje su upadljivije. Ponašajte se skromno i nosite nešto tamno, neprimetno i pomalo dosadno kako ne biste bili uhvaćeni i ukoliko ste zaboravili na ovaj deo plana i obukli najblještaviju majicu koju imate, rešite je se što pre.

Zaboravite na donji veš

Da znamo, ne zvuči higijenski, ali kada planirate seks avanturu u javnosti, donji veš će vam najozbiljnije u tome zasmetati i usporiti stvari. A poslednja stvar koju želite kada vodite ljubav na javnom mestu je da budete spori i nespretni. Ne nošenje donjeg veša, je lep osećaj i olakšaće vam stvari u mnogim situacijama.

Pronađite dobar oslonac

Osim ako nemate toliko sreće da imate seks u javnosti na sred napuštene poljane, ležanje je najverovatnije otpalo kao mogućnosti. To znači da ćete morati da vodite ljubav stojeći, pa će Vam biti potreban i dobar sistem za oslonac koji će Vas podržati u ovoj situaciji. To može biti zid, vrata ili pak automobil, te budite kreativni i pobrinite se da odaberete nešto dovoljno čvrsto što će moći da vas podrži do samog kraja.

Zaboravite na predigru

Da, znamo, predigra je važna, ali ukoliko želite seks na javnom mestu i ne želite da vas uhvate, verovatno ćete morati da je preskočite. Ukoliko stvarno ne možete bez nje, možete se pozabaviti predigrom i pre nego što pronađete dobro mesto ukoliko se držite malo lakog petinga, isti ćete praktično moći imati bilo gde.

Budite tihi!

Naravno, seks je bolji kada ste tokom njega glasni, ali ukoliko ste u javnosti, tišina postaje ključni saradnik za vođenje ljubavi ili će vas vrlo brzo uhvatiti, mnogo ranije nego što biste to voleli. Ne brinite, to što morate da držite usta zatvorenim onda kada ste "ludi od uzbuđenja" će stvari učiniti još samo boljim, pa ne morate ni da se brinete da nešto time propuštate.

Ne očekujte previše

Seks na javnom mestu je uzbudljiva avantura, ali nemojte očekivati previše neće biti kao u filmovima. Verovatno će biti pomalo nespretan, ne baš tako sjajan i postoji i velika šansa da nijedno od vas ne doživi vrhunac, jer će te od njega odustati ili ćete biti primorani na to pre nego što mu se približite. No, to ga ne čini ništa manje zabavnim, samo malo drugačijim u odnosu na "klasičan" seks koji obično imate u krevetu.

Smislite i izgovor

Postoji velika šansa da ćete biti i uhvaćeni tokom ovakve avanture, ali to već znate, zar ne? Zato je bitno da pripremite dobar izgovor unapred, bićete isuviše zbunjeni da smislite isti ukoliko Vas stvarno neko uhvati na delu. Neko se davio, nekome je od vas dvoje muka, izgubili ste minđušu, bilo šta što zvuči dovoljno ubedljivo je od pomoći.

Dodatni savet: Proverite i zakon unapred

Seks na javnom mestu je oduvek na lošem glasu, ali to nije ono najgore – on je zapravo u nekim zemljama veliki prekršaj. Možda se izvučete samo sa kaznom, ali možda budete morali da idete i u zatvor. Ukoliko niste voljni da rizikujete sa ovim kaznama, savetujemo vam da proverite šta kaže zakon i da potom odlučite da li je ovo malo-veliko uzbuđenje vredno rizika

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati