Ljubav

Direktno.rs

31. 05. 2020. 19:59 0

"Recept" za veću izdržljivost muškarca u krevetu

Muškarci koji su aktivni i u formi imaju jaču erekciju i bolju seksualnu funkcionalnost, otkrili su naučnici iz medicinskog centra "Cedars-Sinai". Preporuka je intenzivna vežba u trajanju od dva sata, tri i po sata umerene vežbe ili šest sati "laganih" aktivnosti.

Ova studija pruža prvi dokaz da je fizička aktivnost važna za seksualnu funkcionalnost, a rezultati su prikupljeni od strane 300 ispitanika. 

Ispitanici su sami prijavljivali svoje seksualne "uspehe", uključujući mogućnost doživljavanja orgazma, kvalitet i učestalost erekcije, i sveukupne seksualne funkcionalnosti.

- Kada govorimo o vežbanju, moramo napomenuti da sigurno nema podjednak uticaj na sve muškarce, ali sa sigurnošću tvrdim da i samo mala promena na tom planu mora dati pozitivne rezultate - navodi autor studije Stiven Fridland.

Zaključuju kako je muškarcu potrebna dobra prokrvljenost kako bi postigao erekciju, a problemi s njom jasno upućuju na loše kardiovaskularno zdravlje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati