Ljubav

Direktno.rs

20. 05. 2020. 14:11 0

"Mislio sam da mi je bivša SMEĆE, a anđeo spram tebe"

Jedna devojka potpuno otvoreno je opisala svoje "razuzdano" ponašanje, koje je ponavljala kroz vreme, a onda je poželela da joj bude oprošteno kao da ništa nije uradila.

Evo šta je napisala:

- Mnogo sam putovala zbog posla u inostranstvo i uvek imala neku kombinaciju, seks i ništa drugo. Dečko nije ništa primećivao i sve je bilo u redu. Raskinula sam sa dečkom i sad mi kombinacije više nisu interesantne. Volela bih da mi se on vrati.

Njena "slabost" dočekana je sa salvom osuda.

"Mislio sam da je moja bivša smeće, ali je anđeo u poređenju s tobom. Ku**o", ekspresnom brzinom napisan je komentar ispod njenog statusa na Ispovesti.com.

Neki smatraju da je reč o bolesnoj osobi i savetovali su joj da se obrati lekaru.

"Razmaženo derište", "Daj bože da ti budeš samo nečija kombinacija", "Koliko si samo odvratna, zaslužujes da više nikoga ni nemaš", "To što si posejala, to ćeš i dobiti. Sreća pa se momak spasio. Sad idi dalje i traži ono za što jesi", neki su od komentara ispod njenog statusa.

Ipak ima i mišljenja koja nisu kritična do te mere. 

"Muškarac koji je išao sa detetom kod ljubavnice nije dobio ni pola ovako pogrdnih reči. Nije se našao nijedan muškarac da ga osudi nego su kukali kako žene biraju buzdovane i da i treba tako da prođu, a žensku prevaru linčuju, kakvi licemeri. Da se razumemo osuđujem autorku i svaki vid prevare, samo mi je gadno da se žene koje varaju osuđuju mnogo više od muškaraca koji varaju".

"Ne osuđujem varanje i sama sam bila prevarena više puta. Ne mrzim te bivše, jednostavno sam se ohladila od njih i prebolela. Shvatila sam sa godinama da sam previše ozbiljno shvatala nešto što nije imalo slovo o od ozbiljnog, nisam pre svega cenila samu sebe. Neku dobru šemu shvatila bih kao vezu jer sam se sa njima družila i van kreveta. Što kaže neko ovde, nisu sve veze emotivne i sigurna sam da nije bilo emocija sa njene strane. Kad voliš, ne varaš".

"Apsolutno ne podržavam varanje i to što je ova devojka radila, ali daj oladite malo. Vidim, neki bi je spaljivali na lomači ovde.. Strašno! Meni ovo liči da nije nikada ni bilo skroz ozbiljno sa njene strane. Nisu sve veze iskrene i emotivne, shvatite.."

 

.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati