Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

09. 01. 2022. 06:39 0

Pikantno i ukusno: Svinjetina s kurkumom

Malo drugačiji ručak u kojem će uživati cela porodica.

Sastojci:

1 veći koren celera,

500 g svinjskih šnicli od buta,

200 ml neutralne pavlake,

1 kašičica soli,

1 kašičica kurkume,

ulje.

Priprema: Šnicle isecite na tračice, pa ih propržite na ulju. Celer iseckajte na štapiće i dodajte ga mesu. Dolijte malo vode i dinstajte desetak minuta.

Sipajte pavlaku, dodajte kurkumu i so, pa krčkajte još nekoliko minuta. Poslužite uz pirinač, testeninu ili salatu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se


Inflatorno zakucavanje

Zoran Živković [20.05.2022.]




Anketa

Plaćate li redovno mesečne režije?

Rezultati

Video dana

bacanje kladiva ili ritmička gimnastika?