Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

24. 09. 2021. 06:10 0

Kakav specijalitet: Pileća džigerica sa jabukama

Ovo jelo će postati vaš omiljeni porodični obrok.

Sastojci:

500 g pileće džigerice,

1 glavicacrnog luka,

2 čena belog luka,

3 struka mladog luka,

3 nakisele jabuke,

150 ml ulja,

30 ml soja sosa,

1/2 kašičice suvog biljnog začina,

so,

biber.

Priprema:

Crni i beli luk isecite na što sitnije kockice, a mladi isecite zajedno s perima. Na ulju propržite džigericu, pa dodajte iseckanu mešavinu luka i soja sos.

Nakon 10 minuta dodajte neljuštene jabuke isečene na kriške i začinite solju i biberom. Okrenite džigericu i pržite još deset minuta na tišoj vatri.

Poslužite sa pirinčem ili testeninom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Retuširanje

Zoran Živković [22.10.2021.]


Anketa

Koji vam je omiljeni horoskopski znak?

Rezultati

Video dana

Otkriće "Čoveka zmaja" menja priču o ljudskoj evoluciji