Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

24. 09. 2021. 06:10 0

Kakav specijalitet: Pileća džigerica sa jabukama

Ovo jelo će postati vaš omiljeni porodični obrok.

Sastojci:

500 g pileće džigerice,

1 glavicacrnog luka,

2 čena belog luka,

3 struka mladog luka,

3 nakisele jabuke,

150 ml ulja,

30 ml soja sosa,

1/2 kašičice suvog biljnog začina,

so,

biber.

Priprema:

Crni i beli luk isecite na što sitnije kockice, a mladi isecite zajedno s perima. Na ulju propržite džigericu, pa dodajte iseckanu mešavinu luka i soja sos.

Nakon 10 minuta dodajte neljuštene jabuke isečene na kriške i začinite solju i biberom. Okrenite džigericu i pržite još deset minuta na tišoj vatri.

Poslužite sa pirinčem ili testeninom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati