Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

19. 09. 2021. 06:47 0

Pileći medaljoni, mekani i savršeni

Meso ostavite u frižideru da odstoji najmanje dva sata ili ga pripremite veče pre pečenja.

Sastojci:

400 g pilećeg belog mesa, 

1 veće jaje, 

2 kašike kisele pavlake, 

mešavina suvih začina, 

peršunov list,

projino ili obično brašno ili prezle, 

ulje.

Priprema: Meso isecite na manje šnicle srednje debljine. Svaki šniclu istucite tučkom za meso. Umutite jaje sa pavlakom, pospite začinom i sitno seckanim peršunom. U dobijenu masu uronite isečeno meso tako da sa svih strana bude pokriveno pripremljenom masom od jaja i pavlake. Meso ostavite u frižideru da odstoji najmanje dva sata ili ga pripremite veče pre pečenja. Pripremljeno meso vadite i valjajte u prezle ili brašno. Pržite na ulju u zagrejanom tiganju sa obe strane dok ne porumeni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati