Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

04. 06. 2021. 06:07 0

Ukusan ručak sa malo utrošenog vremena (VIDEO)

Servirajte uz pljeskavicu, neko meso ili sa salatom.

Sastojci:

500 g mlevenog mesa

1 glavica crnog luka

1 čen belog luka

1 jaje

pola kašičice sode bikarbone

začini: 

so, biber, mešavina začina, začinska paprika

100 g prezli

50 ml kisele vode

500 g krompira

topljeni sir

mocarela po željiPriprema:

U posudu smo stavite mleveno meso, pa dodajte seckani, beli luk, jaje, sodu bikarbonu, so, biber, prezle, malo ulja, kiselu vodu i sve dobro sjedinite. Ostavite u frižider.

Začinite krompir uljem, posolite, dodajte mešavinu začina i paprike.

Od smese sa mesom napravite dve velike punjene pljeskavice. Formirajte četiri kuglice i oblikujte pljeskavice uz pomoć folije. Na pek papir stavite pljeskavicu i punite sa topljenim sirom i mocarelom po želji, mi smo kombinovali. Preklopite sa drugom pljeskavicom, oblikujte i učvrstite ivice. Ponovite postupak sa drugom pljeskavicom. Dodajte krompir, pljeskavice premažite sa malo ulja i sve zajedno pecite 40-ak minuta na 220°C.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Smotra

Zoran Živković [22.06.2021.]


Video dana

Svi vole češkanje

Anketa

Koje voće/povrće je najbolje za vrele dane?

Rezultati