Kako da upotrebimo preostala Uskršnja jaja | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

Direktno.rs

04. 05. 2021. 10:13 1

Kako da upotrebimo preostala Uskršnja jaja

Ako nemate ideju kako još da upotrebite Uskršnja jaja ili šta da spremite za jelo ovih dana, imamo fantastičan predlog za vas!

Posle uskršnjih praznika svima ostane mnogo kuvanih jaja koja se ne pojedu. Ako ste ih ofarbali u petak, jaja treba pojesti najkasnije do srede i to ako ste ih čuvali u frižideru.

Kuvana jaja od uskrsa su idealna za krompir salatu!

Ova salata može da se jede kao posebno jelo, ali i kao prilog uz ribu.

Sastojci

Kuvana jaja
Crni luk
Kuvan krompir
So, biber i sirće

Priprema

Krompir oljuštite i isecite na četvrtine ili kolutove i skuvajte, jer će se brže skuvati. Za to vreme skuvana jaja oljuštite i isecite na kolutove. Oljuštite i sitno iseckajte crni luk. Sve sastojke sjedinite i ostavite u frižideru 30 minuta. 

Servirati kao prilog.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Novi igrač

Zoran Živković [10.05.2021.]


Video dana

Pametan čovek

Anketa

Koje drvo najviše volite?

Rezultati