Nova verzija popularnog jela: Musaka od karfiola i mesa | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

18. 04. 2021. 07:00 0

Nova verzija popularnog jela: Musaka od karfiola i mesa

U sledećem video receptu otkrijte kako da za samo pola sata pripremite kvalitetan i zdrav obrok za celu porodicu.

Sastojci:

crni luk 1 glavica

ulje

suvi začin, biber, peršun, so, mlevena paprika

mleveno meso 500 g

karfiol manja glavica

500ml mleka

brašno

3 jajaPriprema:

Crni luk propržite na ulju. Zatim dodajte meso, začinite i sve dobro upržite uz stalno mešanje. U posebnoj šerpi stavite cvetove karfiola da se kuvaju u slanoj vodi. Pazite da se cvetovi ne raskuvaju. Kad je gotov procedite ga i ostavite da se ohladi.

Nauljite pleh, pa prohlađene cvetove karfiola valjati u brašno i ređati na dno tepsije. kada ste iskoristili pola karfiola preko dodajte smesu od mesa i ravnomerno rasporedite. zatim preko dodajte ostatak karfiola takođe uvaljan u brašno.

Jaja umutite, dodajte 500ml mleka i prelijte musaku. Pecite pola sata na 180 stepeni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Novi igrač

Zoran Živković [10.05.2021.]


Video dana

Pametan čovek

Anketa

Koje drvo najviše volite?

Rezultati