Kuhinjica

Direktno.rs

22. 11. 2020. 11:57 0

Najgore mladenačke torte: "Valjda će brak biti stabilniji" (FOTO)

Pored mladine haljine i prvog plesa, na venčanju svi sa osmehom na licu isčekuju mladenačku tortu. Iako se danas parovi pre opredeljuju za elegantne i minimalističke torte, ovi parovi su hteli da uplivaju u nešto novo, pa su se možda i malo pokajali.

Da li je kriv poslastičar ili nebulozni zahtev mladenaca - nikada nećemo saznati. Jedino što možemo jeste da se slatko nasmejemo na ove neverovatno loše napravljene i dekorisane torte.

1. Oni su sigurno hteli da kažu da čuvaju leđa jedno drugome..2. Predviđanje prva bračne noći.3. Dokaz da su se venčali za vreme pandemije.4. Hteli su da figurice izgledaju što reanije.. Možda su se pokajali.5. Verovatno su se upoznali u Mekiću, inače ova torta nema smisla.6. "Umetnost"..7. Zar im nije bilo lakše i logičnije da umesto torte serviraju meso?8. Svi znamo ko je otišao da naruči tortu..9. Reči su suvišne .. Neka remek dela nije potrebno tumačiti.10. Nadajmo se da će im brak biti stabilniji i detaljniji od torte.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati