UKUS LETA Pohovani patlidžan | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

26. 06. 2020. 07:20 0

UKUS LETA Pohovani patlidžan

Čak iako niste ljubitelj patlidžana ovaj recept će vam se dopasti sigurno.

Sastojci:

2 patlidžana

4 jajeta

100-120 g pšeničnog brašna

100 g prezli

suvi biljni začin

so, biber

malo uljaPriprema:

Patlidžan isecite uzdužno na trake i svaku traku posolite. Ostavite ih tako petnaestak minuta da puste svoj sok, pa ih onda ocedite. Trake uvaljajte prvo u brašno, pa u prezle, pa u umućena jaja koja ste posolili i pobiberili. Ređajte u pleh. Malo pouljite i pecite na 180°C 20-25minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Iščekivanje

Zoran Živković [06.07.2020.]


Video dana

Kako parkirati čamac

Anketa

Da li policija koristi prekomernu silu na protestima?

Rezultati