Vredi probati: Piletina sa pečurkama na drugačiji način | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

04. 06. 2020. 06:31 0

Vredi probati: Piletina sa pečurkama na drugačiji način

Sočan i ukusan obrok koji će vam se sigurno dopasti.

Sastojci:

350 g sitno iseckanog pilećeg mesa

400 g iseckanih svežih pečuraka

400 ml kisele pavlake

1 glavica crnog luka

2 jajeta

150 do 200 g kačkavalja

2 supene kašike prezli

ulje

Od začina:

so

biber

suvi začin

beli luk u granulama

sveži peršunPriprema:

Propržite luk na ulju, pa dodajte pileće meso i začinite po ukusu. Kada se uprži dodajte i pečurke. Sve zajedno pržite oko desetak minuta. Zatim preručite u vatrostalnu posudu. Napravite preliv tako što ćete umutiti dva jajeta, pavlaku, kačkavalj i prezle. Sve to sjedinite, pa prelijte preko mesa i pečuraka. Pecite u rerni 20- 25 minuta. Po želji staviti još kačkavalja odozgo i vratiti u vruću rernu na par minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Pre i posle 21. juna

Zoran Živković [01.07.2020.]


Video dana

Ples sa ajkulom

Anketa

Krije li država broj obolelih i preminulih od koronavirusa?

Rezultati