Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

21. 05. 2022. 06:29 0

Lavovi nisu raspoloženi, Škorpije promenljivo

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Mnogo očekujete od jednog saradnika, i nadate se da će ova osoba ispuniti obećanja koja vam je dala. Osećate veliki podstrek u emotivnom delu, žudite za susretom sa partnerom. Naglašena strast. Pojedinima je moguća i avantura.

BIK

Spremni ste da pređete preko nekih lošijih odnosa koji vladaju između vas i saradnika. Trenutno vam je najbitnije da se završi nešto što ste zajednički započeli. Danas vam je potrebno mnogo dokazivanja ljubavi od strane emotivnog partnera.

BLIZANCI

Dan uspešnih saradnji i kontakata. Takođe, imaćete dobre odnose i veliku pomoć od strane kolega ukoliko neka situacija „zaškripi“. Smatrate da emotivnom partneru pokazujete mnogo više emocija i pažnje nego on vama.

RAK

Neko vam može ponuditi pomoć za rešavanje bitne situacije u poslovnom segmentu. Niste sigurni koliko je ova osoba iskrena, pa poslušajte svoju intuiciju. Maštate o susretu sa nekim ko je bio vaš emotivni partner u bliskoj prošlosti.

LAV

Niste baš u raspoloženju, ali se trudite da svakoj poslovnoj situaciji i problemu pristupite na pravi način. Koliko ste strpljivi, toliko imate i volje da izgurate ono što želite. Još jedan dan koji je važan za sva emotivna pitanja. 

DEVICA

Svesni ste da ste najveći deo obaveza ostavili za sobom, još vam je ostalo da se posvetite detaljima i dodatnim analizama. Usredsredite se, budite koncentrisani i posvećeni. Velika želja za pokretom, flertom, avanturom.

VAGA

Koliko ste zadovoljni zbog dogovora koje ste uspeli da završite, toliko vam smeta nestabilnost u finansijskom segmentu. Ipak, uspećete da na vreme isplatite jednu obavezu. Ostajete razočarani postupkom voljene osobe.

ŠKORPIJA

Danas će  vam raspoloženje biti promenljivo, a misli previše lutati da biste mogli da budete baš u potpunosti skoncentrisani na posao. Muče vas neke emotivne brige, ali to ne želite da pokažete voljenoj osobi ili simpatiji.

STRELAC

Imate dobre ideje u vezi jednog poslovnog projekta, ali nisam sigurna da ćete moći da ih podelite sa drugima. Možda je bolje da za sada ne preduzimate nikakve konkretnije poteze. Želja za emotivnim partnerom je jaka.

JARAC

Neke informacije su došle do vas „u poverenju“ pa niste sigurni koliko su tačne i koliko možete da se oslonite na njih. Ne povlačite nikakve poteze. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena za sve što ste isplanirali sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Odlična komunikacija sa nadređenima koja će vam pomoći da razrešite neke nedoumice. Malo ste nervozni zbog pitanja koja imate nameru da pokrenete, ali nemate razloga za to. Ne možete da ne odreagujete na jednu osobu.

RIBE

Ne možete da uradite sve ono što ste zamislili, ali je trud prisutan. Pored redovnih obaveza, uspećete da završite i nešto što ste odavno planirali. Moguće je da je vezano za inostranstvo. Sa voljenom osobom susret u večernjim satima.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati