Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

27. 04. 2022. 06:00 0

Ovnovi da kontrolišu žurbu, Bikovima iznenađenje

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Na pravi način uspevate da rešite jednu situaciju iako postoje velika neslaganja između ljudi koji su uključeni u celu ovu priču. Potrebu za žurbom morate kontrolisati. Sa oprezom i polako funkcionišite i u emotivnim odnosima.

BIK

Dan za dogovore, dan za saradnje, a biće sigurno i nekih lepih iznenađenja, čak i u finansijskom segmentu. Danas su Bikovima moguća poznanstva koja će im itekako prijati. Sa partnerom dan ispunjen strastima i emocijama.

BLIZANCI

 Danas nema mesta stajanju jer je mnogo posla pred vama. Potrebno je da budete ažurni i da odredite ono što vam je prioritetno. Neprijatne situacije sa saradnicima su moguce. Često će vam danas nedostajati pažnja voljene osobe.

RAK

Teško je da danas nešto možete promeniti u poslovnom segmentu. Prepustite se toku događaja i rešavajte situacije kako budu dolazile. Možete se osećati neraspoloženo zato što vam osoba koja vas interesuje ne poklanja dovoljno pažnje.

LAV

Neke situacije nikako da se okrenu u vašu korist, pa ćete pokušavati da taktizirate u poslovnom segmentu. Pitanje je da li ćete uspeti da nešto konkretnije uradite. Popravljanje komunikacije između partnera i vas.

DEVICA

Malo ste umorniji nego inače i možete upasti u statičnost I neraspoloženje. Trenutna situacija je baš samo to – trenutna, biće vremena da pokažete koliko vredite. Napeti odnosi sa emotivnim partnerom, zbunjeni ste situacijom.

VAGA

Ako se stvari danas ne budu odvijale u onom pravcu koji priželjkujete, nemojte biti razočarani. Sačuvajte mir i ne dozvolite da vas ovo poremeti. Niste raspoloženi naročito za susret sa emotivnim partnerom. Umorni ste.  

ŠKORPIJA

Mnogo ste se energetski istrošili, pa ćete jedva čekati da završite sa poslom  i odete kući. Vaše neraspoloženje je evidentno, pa bi trebalo izbegavati jače kontakte sa emotivnim partnerom, jer će pogrešno protumačiti vaše ponašanje.

STRELAC

Dogovor koji ste postigli je najbolje što se moglo u trenutnim okolnostima ostvariti. Ipak, vi niste zadovoljni. Popodnevni sati su izvrsni da izađete i ostvarite neka nova poznanstva. Ako imate partnera, stoji povremena napetost.

JARAC

Bolja koncentracija, pa ćete lakše završavati sa svojim obavezama. Ukoliko zagusti i neko od kolega će biti voljan da priskoči u pomoć. Pravi je trenutak ako želite da pokrenete jaču komunikaciju sa nekim ko vam je interesantan.

VODOLIJA

Danas ćete biti aktivniji u kontaktima sa saradnicima. I današnji dan može doneti pomake i po pitanju posla, i po pitanju finansija. Pokažite dobru volju i prihvatite razgovor koji inicira emotivni partner. Potrebno je da napravite dogovor.

RIBE

Neka pitanja ste uspeli da rešite i da na njih stavite tačku. I neki interesantni predlozi od strane saradnika dolaze na dnevni red. Očas posla možete pokrenuti komunikaciju sa simpatijom. Nema razloga za čekanje.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati