Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

23. 04. 2022. 06:00 0

Bikovima naporno, Blizancima komplikovano

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ako morate da odradite neku obavezu sigurno je da ćete ovo otaljati jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate planove, a oni svakako ne uključuju trošenje vremena na poslu. Uživajte u ostatku dana, opustite se sa prijateljima.

BIK

Ukoliko ste danas na poslu – ovo će biti I mentalno I fizički naporan dan za vas. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka. Ipak, lako ih možete rešiti sa nešto više strpljivosti I razumevanja.

BLIZANCI

Danas ćete se verovatno suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Ili pak vi nećete biti raspoloženi da se intenzivnije mentalno uključujete. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis tek u večernjim satima.

RAK

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu, a toliko ste se trudili da do grešaka ne dođe. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

LAV

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju sa emotivnim partnerom ili porodicom. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a nemate ni dovoljno koncentracije za neke ozbiljnije probleme na poslu.

DEVICA

Jedan poslovni problem ili zadatak koji ste dobili završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo. Razmišljajte o lepim stvarima sa voljenom osobom, ne opterećujte se sitnicama.

VAGA

Izgleda da vas je stigao umor iz prethodnih dana, pa je malo verovatno da ćete biti fokusirani I raspoloženi za posao I za obaveze. Potrebno vam je da se opustite i odmorite mozak i telo. Raspoloženi ste za flertovanje.

ŠKORPIJA

Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. I to najpre kroz porodicu ili prema članovima familije. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

STRELAC

Tokom prepodnevnih sati ćete biti napeti. Isplanirali ste ovaj dan, a neke situacije vam « uleću » i sprečavaju vas da ih ostvarite. Malo strpljenja. Popodnevni I večernji sati će popraviti I atmosferu ali I vaše raspoloženje.

JARAC

Informacije koje dobijate od poslovnog saradnika izazivaju u vama nepoverenje. Dan koji donosi i pojačane troškove – nadam se da će oni biti vezani za vaše uživanje i opuštene momente. Emotivni partner je u posebnom raspoloženju.

VODOLIJA

Porodične obaveze mogu vam oduzeti veliki deo ovog dana. No, ipak ćete imati dovoljno vremena da se posvetite i prijateljima ili emotivnom partneru, ali tek u popodnevnim satima koji su dobri za izlazak, šetnju, opuštanje.  

RIBE

Neraspoloženje tokom prepodnevnih sati i prevelika okupiranost obavezama. Sto I jedna sitnica će vas usporiti, ali I nanervirati. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima i pokušavate da se prilagodite njenom tempu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati