Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

22. 04. 2022. 06:00 0

Blizancima moguće promene, Vagama ponuda

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Definitivno vas čekaju problemi u poslovnom okruženju i sa saradnicima, ali je isto tako sigurno da ćete imati više nego dobru volju i da ih rešite. Ako se na pravi način postavite prema partneru, brže ćete rešiti trenutnu napetost.

BIK

U dobrom ste raspoloženju i prijaće vam atmosfera na poslu. Sve je užurbano, ali vi uspevate da se dobro snađete. Možda ćete  teže moći da se dogovorite sa emotivnim partnerom oko  planova, vi bi na jednu, on na drugu stranu.

BLIZANCI

Pred vama se otvara mogućnost poslovne promene koju nadređeni najavljuju. Niste sigurni da li da poverujete u obećanja. Jaka emotivna inspiracija pa ćete umeti da na pravi način pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

RAK

Moguće je da ćete biti iznervirani zbog promena koje saradnici pokušavaju da unesu u dogovor. Nema razloga za sukobe, napravite kompromisno rešenje. Zamišljeni ste i nesigurni, želite da pokrenete komunikaciju sa jednom osobom.

LAV

Ovo definitivno nije pravi dan da se donose značajnije odluke. Niste objektivni I možete pogrešiti. Sa nadređenima imate lošu komunikaciju I nerazumevanje. Možete sumnjati u voljenu osobu I biti nesigurni u njena osećanja.

DEVICA

Danas su mogući veći neplanirani troškovi. Niste zadovoljni odnosom starijih kolega prema vama. Međugeneracijski sukob. Nećete se libiti da pokažete nezadovoljstvo emotvinom partneru povodom nekih njegovih postupaka.

VAGA

Danas vam se može ponuditi dobra poslovna prilika. Spremni ste da se aktivirate i svaki izazov sada samo predstavlja podsticaj za vas. Tako ćete reagovati i u emotivnom segmentu gde vas očekuje par interesantnih poznanstava.

ŠKORPIJA

Konkurencija će se aktivirati i budite spremni da čujete i stvari koje vam ne prijaju. Umećete da odgovorite istom merom, ali to neće popraviti loše odnose. Imate osećaj da u emotivnom segmentu ništa ne ide po vašim željama.

STRELAC

Stalo vam je da završite posao koji ste otpočeli i spremni ste da preuzmete i dodatni deo obaveza na sebe. Ne forsirajte se, čuvajte energiju. Imate osnove za dobru komunikaciju sa voljenom osobom. Sredite neku problematiku.

JARAC

Vrlo je sigurno da možete napraviti značajne pomake u poslovnom segmentu, naročito u novim saradnjama. Imate dobar plan i pridržavate ga se. Sviđaju vam se neka simpatična podbadanja sa osobom koja vas interesuje.

VODOLIJA

Ubrzaćete tempo da biste sve obaveze završili na vreme. Vodite računa da vas greške ne vrate na početak. Još jedan dobar dan za flertovanje, ali i za komunikaciju u vezi bitnih pitanja sa voljenom osobom.

RIBE

Pitate se koliko možete da nekim ljudima verujete u ovom trenutku. U razgovoru sa nadređenim iznećete svoje sumnje. Čini vam se da voljena osoba izbegava neka pitanja. Nećete tek tako lako odustati da saznate što vas interesuje.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati