Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

17. 04. 2022. 06:39 0

Pred Ovnovima lep dan, Ribe da odrede prioritet

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Pred vama je lep dan koji ćete moći da iskoristite. Uspeli ste da uklopite sve i da napravite dobar plan za aktivnosti, pa ćete verovatno deo dana provesti sa emotivnim partnerom, a deo ostaviti za prijatelje ili za neko veće društveno okupljanje.

BIK

Ono što ste zamislili - uspevate da sprovedete i ostvarite. Namerili ste da provedete neke lepe zajedničke trenutke sa prijateljima i to ćete i uraditi. Ne razumete pojačanu ljubomoru kod voljene osobe.

BLIZANCI

Prvenstveno ćete se posvetiti partneru, a ako ste u braku stavićete porodicu na prvo mesto. Odlični momenti za komunikaciju i za ponovno buđenje bliskosti sa onima koje želite pored sebe. Malo nervoze u večernjim satima.

RAK

Potrebno vam je da budete u pokretu, potrebno vam je da budete blizu osobe koju volite. Ako se kojim slučajem dogodi da ne možete da se poklopite u planovima, budite sa prijateljima ili članovima porodice. Samo nemojte biti usamljeni.

LAV

Ovo je dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva i šarmiranje. Ako imate emotivnog partnera obavezno organizujte neki događaj, na koji možete pozvati i zajedničke prijatelje ili čak članove porodice. Sve je lako uklopiti.

DEVICA

Bićete razočarani ako ne uspete da ostvarite ono što ste planirali. Naime, bilo da ste želeli da se vidite sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom, moguće je da će drugoj strani iskrsnuti obaveze koje ne može da zanemari. 

VAGA

Vaše su aktivnosti najviše vezane za prijatelje i za komunikaciju i susrete sa njima. Moguć je i zajednički izlazak. U večernjim satima možete biti umorniji, a ako tada trebate da se vidite sa voljenom osobom, nećete biti u elementu.

ŠKORPIJA

Nemojte opterećivati sebe nekim razmišljanjima, pogotovo ako su ona vezana za emotivnog partnera i vaš odnos u celosti. Bolje iskoristite vreme koje je pred vama na najpozitivniji mogući način, u susretu sa dragim osobama.

STRELAC

Morate da odradite sitnije obaveze koje ste obećali. Posle toga ste slobodni I dan je pred vama ispunjen pozitivnom energijom i pokretom. Najviše će vam odgovarati društvo bliskih prijatelja, ali ćete uspeti da uklopite i partnera.

JARAC

Trudićete se da se odmorite, mada vam je mnogo toga na pameti. Razmišljanja su vezana za materijalni segment ali I za emotivnog partnera. Kada je ovo drugo u pitanju – isključite sumnju. Opustite se I  uživajte u današnjem danu.

VODOLIJA

Dan je protkan pozitivnom energijom, pa biste mogli da uradite neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali i razmišljali previše. Na primer, mogli biste da pokrenete neka pitanja koja vas muče u odnosu sa voljenom osobom.

RIBE

Ako i ovog dana dozvolite da vas obaveze „ponesu“ verovatno ćete provesti vreme samo u radu. Da, možete odraditi nešto oko čega kasnite, ali nećete na taj način ostaviti ni malo vremena za sebe. Dajte sebi prioritet, kao i uživanju i opuštanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati