Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

15. 03. 2022. 06:00 0

Vage u kontaktima, Vodolije u avanturama

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ono što niste uspeli da završite juče, danas se može regulisati uz  pomoć kolega. Moguće je da će vam period do podneva biti nešto statičniji I usporeniji, naporniji. Popodne i veče su dobri za susret sa osobom koja vam se dopada.

BIK

I danas vas poslovne prilike „napadaju“ sa svih stana, a neke od njih vam mogu oduzeti veliku količinu energije. No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vas odmah zaintrigirati.

BLIZANCI

Do podneva ćete još i biti raspoloženi za posao i odgovorni, ali kasnije – na pameti vam je samo da izađete i pobegnete. Doduše, imate planove – da prošetate i da se vidite sa par ljudi. Super je trenutak za kontakt sa simpatijom.

RAK

Danas ste povučeni i zamišljeni i pokušavate da nađete rešenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas neka lična problematika okupira. Bolje ćete se osećati ako se malo razmrdate, pa iskoristite popodne za šetnju ili za izlazak.

LAV

U toku prepodneva bićete opterećeni razgovorom sa nadređenim ili sa saradnikom. Nemojte lično shvatati nešto što vam je rečeno. Pokušajte da se prilagodite. Odnos sa partnerom može biti zategnut I hladniji nego inače.

DEVICA

Nemojte brzati i ne verujte u sve što vam se kaže. Neko će pokušati da iskoristi vašu dobrotu i poverenje. Ne preuzimajte tuđe obaveze na sebe. Moguće je da nećete imati onoliko vremena koliko vam je potrebno sa partnerom.

VAGA

Dan je za komunikaciju, za razgovore, za kontakte sa saradnicima. Možete postići više nego što očekujete. Takođe, danas i svoje šarmerske sposobnosti uključite na maksimum. Biće dosta prilika da osvojite i zavedete pričom.

ŠKORPIJA

I vašem znaku je poslovni segment vrlo aktivan. Dobri rezultati, iako odnos sa šefovima može biti zategnut. Škorpijama je naglašena strast i mogućnost ulaska u neobavezni odnos ili pokretanje avanture, povremenih viđanja.

STRELAC

Želeli biste da nešto promenite, samo ne znate šta. Povremeno ćete biti nervozni, a dobro bi bilo da u takvom raspoloženju ne donosite važnije poslovne odluke. Tokom celog dana stoji flertovanje i komunikacija sa više osoba.

JARAC

Od onog zastoja u toku jučerašnjeg dana ste se oporavili. Danas ste već u drugačijem raspoloženju, skloni da obaveze odradite što pre, a i lako uspostavljate kontakte sa saradnicima. Ipak, za lični život nećete imati mnogo vremena.

VODOLIJA

Pokušaćete da ostvarite dogovor sa nekim od saradnika. Postoji želja, ali realizacija trenutno ne može biti pokrenuta. Postoji mogućnost da potpuno neplanirano privučete jednu osobu, a I ona će se vama dopasti. Otvorenost za avanturu.

RIBE

Neke promene mogu nastupiti ili biti najavljene, što vas uznemirava. Unapred razmišljate i nervirate se koliko će vam obaveza ovo još natovariti na vrat. Dan je izuzetno lep za strasne susrete sa voljenom osobom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati