Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

01. 03. 2022. 06:00 0

Blizanci iscrpljeni, Rakovima šansa

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ne žalite truda i aktivirajte se jer je ovo dan kada ste intenzivni i prodorni. Očekuje vas i novčani priliv, ali budite spremni da deo novca odmah prosledite. Obaveze čekaju. Savršen trenutak za emotivni susret. Strast naglašena.

BIK

Vaši se planovi odvijaju dobro, ali vi nećete biti u najboljem raspoloženju. Možda ste malo umorni od svakodnevnog pritiska. U emotivnom segmentu oscilacije jer nečim niste zadovoljni. Dobar trenutak da potražite savet od prijatelja.

BLIZANCI

Umorni ste i iscrpljeni, ali ne smete dozvoliti da ovo utiče na vas. Angažujte u razgovorima sa ljudima koji su vam bitni jer može doći do dogovora. Iskoristite popodne da se odmorite, povratite energiju. Emotivno – trenutak za ozbiljne priče.

RAK

Dobijate šansu da sa nekim razgovarate o svojim idejama i planovima. Iako ovu osobu smatrate autoritetom u svom domenu, ona je spremna da prihvati vaše predloge. Nemojte zapostavljati emotivnog partnera.

LAV
Krenuli ste na posao u mnogo odlučnijem raspoloženju, rešeni da konačno završite nešto što se danima razvlači. Ipak, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni rezultatima. Kašnjenja, prepreke. Jedna osoba privlači vašu pažnju i poglede.

DEVICA

Device će biti u kontaktu sa osobom sa kojom će doduše kratko porazgovarati, ali koja će ostaviti veliki utisak na njih. Dobro raspoloženje vam može doneti I neočekivani novčani priliv. Smeta vam što vas voljena osoba pomalo zapostavlja.

VAGA

Porodična ili finansijska problematika može vas u priličnoj meri okupirati. Ovo može da se odrazi kroz posao u smislu smanjenih aktivnosti ali I manjka fokusiranosti kod vas. Okrenite se ljubavi, tu vas čekaju lepi momenti.

ŠKORPIJA

Danas se sve odvija baš kako treba I situacije vam u velikoj meri idu na ruku. Dogovori funkcionišu, dobili ste potvrdu o uplati novca na račun, komunicirate odlično sa nekim ko vam se dopada…... Pred vama je aktivan i plodonosan dan.

STRELAC

Taman ste mislili da ćete ovaj dan uspeti da prođete bez trzavica i da završite baš onako kako ste planirali, kad eto problema. Teškoće sa kompjuterima, telefonima, tehnikom. Emotivni partner vas iritira ponašanjima.

JARAC

Nije da vas ne interesuje što će po pitanju posla danas dosta toga funkcionisati baš kako treba….No, misli i srce uglavnom vuku na drugu stranu – prema osobi koja privlači vašu pažnju. Nadate se skorom susretu I komunikaciji.

VODOLIJA

Dan je najviše dobar za privatnike ili za Vodolije koje su se angažovale oko dodatnog posla. Dobre šanse za profit. Obuzeti ste strasnim mislima i željama. Vreme kao stvoreno za dogovore i kontakte. Uživajte i prepustite se.

RIBE

Budite oprezniji na poslu. Ne zbog velike količine obaveza, već zbog toga što vam misli lutaju I što niste skoncentrisani, pa su moguće greške. Nemojte ovim pokvariti sebi raspoloženje jer vas čeka susret sa voljenom osobom ili prijateljima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati