Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

22. 12. 2021. 06:29 0

Ribe u obavezama, Device u pravu

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Ubedljivo nastupate u nekom razgovoru i možete ostaviti jak utisak na sagovornika. Ovo vam je bitno jer smatrate da bi vam posao ili projekat o kome pregovarate mogao promeniti poslovnu budućnost. Lep dan za emotivne kontakte.

BIK

Zaista ne postoje razlozi da vas dotiču komentari osobe koja je po stažu ili godinama starija od vas. Ono što vam je prezentovano shvatite kao dobronamernu kritiku. Mislite da ne pridajete dovoljno pažnje partneru.

BLIZANCI

Imali ste poslovnu dilemu i sada možete da odahnete. Sve se završilo baš kako treba. Pošto je poslovni segment prošao odlično, trebali bi da se aktivirate i u emotivnom. Danas je odlično vreme za susret I kontakt sa dragom osobom .

RAK

Danas je moguće da ćete morati da donesete važnu odluku u vezi posla. Ne smatram da ćete imati većih problema oko toga jer ste svesni i koliko možete i šta su vam prioriteti. U odnosu sa nekim ko vam se dopada nastupićete samouvereno.

LAV

U potpunom ste skladu i sa sobom i sa ljudima sa kojima ste u kontaktu, pa ovo vreme iskoristite da prezentujete svoje predloge i ideje. U odnosima sa suprotnim polom osvajate osmehom i dobrim raspoloženjem.

DEVICA

Vaša razmišljanja su prava i danas je potrebno malo vaše volje i angažovanosti da neke poslovne situacije privedete kraju. Vaši potezi mogu biti potkrepljeni i značajnim informacijama koje dobijate. Dan začinite emotivnim susretom.

VAGA

Dobro ćete razmisliti o rečima prijatelja ili kolege. Smatrate da ima istine u onome što ste čuli, samo vam nije jasno kako da te informacije koje ste dobili uklopite u dešavanja. Pokušavate da privučete nečiju pažnju, ali ne postižete ništa konkretnije.

ŠKORPIJA

Nekoga čitate kao otvorenu knjigu. Istina je da ćete se jedno vreme suzdržavati ili biti ironični ali ćete ipak progovoriti na kraju. Sad, koliko u tome ima zaista istine a koliko ste vi od svega napravili teoriju zavere, to je već pitanje…..

STRELAC

Vaši se planovi odvijaju kako treba. Doduše, očekivali ste da ćete se više finansijski ovajditi a ispalo je da za posao koji ste radili dobijate neku manju sumu. Sa emotivnim partnerom dobra mogućnost zabave u popodnevnim satima.

JARAC

I do vas mogu stići informacije koje čekate. Baš ono što vam je trebalo da dodatno začini ovaj, već dobar dan. Možete se susresti sa partnerom ili sa osobom koja vam je važna I napraviti dogovor o nekim zajedničkim planovima.

VODOLIJA

Sa poslovnim saradnicima i kolegama danas imate jako dobar odnos i vreme je da pokrenete neka pitanja koja vas muče. Isto bih vam savetovala I što se emotivnog segmenta tiče – odlično je vreme da vidite tačno na čemu ste.

RIBE

Posvećeni ste obavezama, ali još uvek niste uspeli da rešite neke nedoumice. Savet je da i dalje neke stvari držite za sebe, pogotovo ako su to informacije o budućim potezima. Potrebno je da osobi kojoj je stalo do vas date naznaku da vam je u mislima.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati