Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

26. 09. 2021. 07:00 0

Škorpije žele više, Bikovi rešeni da isteraju svoje

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Dan ćete provesti u dobrom raspoloženju i sa osobom koju volite, mada se možda i nećete uklopiti baš u svakom trenutku. No, ipak je dan suvše lep da biste nešto zamerali partneru. Biće tu vrlo intenzivnih momenata.

BIK

Vi ste se pripremili da uživate, a ako partner nije voljan da vas podrži tu već može biti problema. Rešili ste da isterate svoje. Da se ne bi desilo da situacija između vas dvoje „pukne“ budite malo prilagodljiviji. To je za vaše dobro.

BLIZANCI

Danas ćete biti u promenljivom raspoloženju. Ono što ste vi planirali moguće je da nećete uspeti da ostvarite, jer će vas dnevne situacije odvući na drugu stranu. Neko će od vas očekivati da ispunite svoja obećanja ili obaveze.

RAK

Ako ste planirali da provedete dan sa osobom koju volite, ovde može doći do preokreta. Ili će vam voljeno biće u poslednjem trenutku reći da ne može da dođe zbog obaveza, ili se pak nećete uopšte ni videti. Spremite se da budete malo neraspoloženi.

LAV

Ukoliko imate partnera nećete moći da se dogovorite kako da provedete današnji dan. Voljeno biće želi da ostane kod kuće i uživa, a vi biste na neki ručak, ili šetnju, ili makar šoping. Bilo šta samo da ne sedite. Sad vi vidite kako ćete se usaglasiti.

DEVICA

Možda će u nekom trenutku izgledati kao da vi i emotivni partner ne možete da se uklopite oko dogovora . Taman kad budu počele da vas obuzimaju crne misli – situacija će se preokrenuti. Vidite da na kraju i nije ispalo tako loše.

VAGA

Svi planovi sa partnerom ili sa prijateljima moraće da budu pomereni za drugi deo dana ili za večernje sate. Prepodne je više nego izvesno da ćete želeti ili da poklonite samo sebi, ili će vas jednostavno, mrzeti da idete bilo gde.

ŠKORPIJA

Možda želite više nego što ćete dobiti. Ili pak želite neku drugu osobu, a ne onu koja je trenutno pored vas. Ko zna šta vi želite, kada nećete da se otvorite i budete jasni po emotivnim pitanjima. Da ste danas baš najraspoloženiji – i niste.

STRELAC

Šta god da se bude dešavalo na emotivnom planu, vi niste zadovoljni. Što se ta neka tuga uvukla u vas, to samo vi znate. Možda razmišljate o nekome iz prošlosti, možda mislite da ne dobijate dovoljno od osobe sa kojom ste trenutno.

JARAC

Sve je danas usmereno na ljubav, na zabavu, na provod, na uživanje. Voljenu osobu ćete iznenaditi, ali i ona vas. U svakom slučaju, punom parom napred i ne obraćajte pažnju na neke sitnice. Sve ostalo ostavite, posvetite se ljubavi.

VODOLIJA

Ne tražite greške u partnerovom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vam nebitne stvari pokvare dan. Shvatite da i vi ponekad grešite pa spustite loptu i dozvolite da vi i voljena osoba uživate u nekim zajedničkim trenucima.

RIBE

Vi imate odličan plan za dešavanja sa voljenom osobom, ali je pitanje koliko će se situacija zaista i otvoriti da te planove ostvarite. Partneru se možda neće svideti vaša ideja ili će pak imati premalo vremena da vam posveti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati