Horoskop

Direktno.rs

19. 05. 2021. 19:54 0

Sunce u Blizancima: Poletnost za tri znaka

Sunce, jedna od najzačajnijih planeta za naš život, izlazi iz Bika i ulazi u Blizance 20. maja, gde će se zadržati do 21. juna. Ulazak Sunca u Blizance doneće potpuni zaokret u svakodnevnim dešavanjima, jer ćemo se konačno razmrdati i biti dinamičniji u svakom pogledu. Brže ćemo donositi odluke, a više imati potrebu da komuniciramo sa ljudima.

Ulazak Sunca u Blizance najviše će prijati samim Blizancima, Vagama i Vodolijama. Takođe, Lavovi i Ovnovi će osetiti pozitivan uticaj Sunca u Blizancima.

BLIZANCI – Ovo je vaša sezona i treba maksimalno da je iskoristite. Uz Sunce, u vašem znaku nalaze se Venera i Merkur, što znači da ste neodoljivi, preduzimljivi i dobro organizovani. Mozak vam radi "300 na sat" i imate brojne ideje koje će ugledati svetlost dana. Bitno je da pozitivan uticaj ovih planeta iskoristite do 30. maja jer će Merkur krenuti retrogradno, pa će odlagati realizaciju vaših planova. Sunce vam donosi dobar imunitet i zdravlje, tako da ćete biti energični i osetiti nalet pozitivne energije.

VODOLIJA – Puno planeta u petom polju donosi vam zabavan period u kojem ćete uživati u izlascima na mesta javnog tipa. Mnogim pripadnicima vašeg znaka ovo će doneti ljubavni sastanak i moguće zaljubljivanje. Vodolije koje su u braku razmišljaće o proširenju porodice. Sunce u Blizancima će vas oraspoložiti i zaboravićete na tmuran uticaj Saturna jer ćete imati više vedrine u svom životu.VAGA – Sunce u Blizancima vam donosi novu priliku za putovanje. Mnoge Vage su već na putovanju ili odmoru, ali to ih neće sprečiti da se tu i zaustave. Imaćete velike planove za ovu godinu, a pod uticajem planeta u Blizancima to može da se dogodi i to u većem društvu.

LAV – Sunce u Blizancima donosi vam proširenje kruga prijatelja. Ovo je period u kojem ćete se družiti više nego pre.

OVAN – Pred vama je period u kojem će biti pojačanog dopisivanja i flerta preko poruka. Ovo je takođe i period otvrenih razgovora i iznošenja različitih mišljenja.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati