Horoskop

Direktno.rs

14. 05. 2021. 19:54 0

Tri znaka će upoznati novu ljubav u maju

Konačno nam se smeši lepo vreme, a sa njim i povod za novu ljubav. Zvezde u maju će naročito biti nakolenje ovim znakovima.

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika za vreme njihove vladavine imaće najviše sreće u ljubavi! Prolećna groznica zaista će zatresti ovaj horoskopski znak. Motivisaniji je i pozitivniji - takav nije bio već duže vreme.

A time magično privlači druge. Samopouzdana harizma Bika trenutno je neverovatno privlačna drugima. Biku se smeši velika ljubav u drugoj polovini maja.Strelac

Strelac voli svoju slobodu i uživa u singl životu. Međutim, u maju ga očekuje susret koji će ga istresti iz cipela. Ovaj se horoskopski znak već dugo nije osećao ovako. I po prvi put je spreman da krene u novu avanturu.

Strelac se teško zaljubljuje, jer se boji da mu neće ostati vremena mnogo za sebe. Ali, kad se to zaista dogodi, postaje osoba apsolutno predana vezi.

Rak

I za Raka su šanse za zaljubljivanje u maju prilično velike. Međutim, mora biti strpljiv, jer poslednja nedelja maja je njegova. Zvezde u njegov život dovode vrlo posebnu osobu koju Rak apsolutno nije očekivao.

Teško da će moći da zaustavi sve te leptiriće u stomaku. I ovaj put je stvarno ozbiljno. Ovaj horoskopski znak već dugo nije toliko zaljubljen i leto života je pred njim!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati