Horoskop

Direktno.rs

10. 05. 2021. 20:02 0

Znakovi koji s godinama izgledaju sve bolje

Verovatno ste već čuli za izreku da pojedini znakovi u zodijaku ostaju "večito mladi", ne samo mentalno, nego i fizički. Proverite da li spadate u znakove koji vizuelno odlično izgledaju i u kasnijim godinama.

Da biste pripadali ovakvim znakovima, sem natalnih predispozidija, jasno je da vaš vladar mora da bude recimo Venera koja svakako donosi vanvremensku lepotu.

Znakovi koji odolevaju godinama su Vage, Blizanci i Rakovi.

VAGA – Znak kojim vlada Venera, poseduje neverovatan šarm na koji pada čitav svet. Tu se ne radi samo o klasičnoj lepoti, nego i vizuelnom utisku koji osvaja svakoga. Zbog te Venere, Vage odlično izgledaju i u kasnijim godinama, a i stil im je prepoznatljiv. Muškarci Vage smatraju se jednim od najšarmatnijih, a žene u ovom znaku su jedne od najlepših na planeti. Među poznatim Vaga izgdojićemo Natašu Bekvalac, Lepu Brenu, Moniku Beluči, Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet...

RAK – Rakovi ostaju mladoliku sa godinama, jer imaju prirodnu lepotu, koja je zaista primer ženstvenosti i istinske lepote. Zbog toga Rakovi uvek izgledaju dobro čak i u kasnijim godinama. Na njihovom licu i u očima vide se česte promene raspoloženja, ali to ne utiče na starenje. Poznati Rakovi su Tom Kruz, Liv Tajler, Nikola Tesla, Selena Gomez, Meril Strip.

BLIZANCI – Oni važe za znak koji je mladolik i nikada nije neko ko odgovara osobi svojih godina. Zbog toga se uklapaju u bilo koje društvo i nose vesele boje jer se tako i osećaju iznutra. Zbog mladalačkog duha i vladara Merkura, Blizanci uvek izgledaju dobro sa godinama. Među poznatim Blizancima su: Nikol Kidman, Anđelina Džoli, Vlado Georgijev, Džoni Dep, Natali Portman...

Naravno, treba napomenuti da podznak dosta utiče na vizuelni izgled znakova, pa jedninstvena kombinacija znaka i podznaka daje potpunu sliku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati