Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

09. 05. 2021. 13:01 0

Nedeljni horoskop: Ribe nervozne, Rakovi rasterećeni

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za narednih sedam dana, odnosno od 10. do 16. maja.

OVAN

Hrana

Ulazite u period kada imate odlične mogućnosti da napravite promene i zaokrete po pitanju ishrane. Apetiti su vam dosta jaki, ali je ova nedelja ipak dobar trenutak da pokušate da funkcionišete drugačije, ali i momenat kada na stare, loše navike – možete staviti tačku.

Ljubav

Što više pričate – bolje ćete se razumeti. Što se više dogovarate i zajednički planirate svaki dan – lakše ćete i opuštenije, sa više radosti prolaziti kroz isti. Što ste više u pokretu i aktivnostima, što više živosti unosite u vaš odnos – sve će funkcionisati mirnije i lepše. Da, postojaće konkretno kod vas u ovoj sedmici talasi nervoze jer će partner povremeno igrati po nekim svojim pravilima (a i po vašim živcima) ali bar sada – to se može na lakši način prevazići. Slobodni Ovnovi – zatalasalo se vaše emotivno more i to vam prija. Nove osobe su oko vas – ne razmišljajte puno, neka vas događaji nose.

Posao

Ako se budete nervirali oko svake situacije koja se aktivira u poslovnom segmentu na način koji vama ne odgovara – samo ćete uspešno pojesti sopstveni želudac i uništiti koji kilometar živaca. Ok, stoji da će povremeno biti razloga za nervozu – ali sa hladnom glavom, i sa željom da kroz komunikaciju sa drugima to rešite – zaista ćete sve uspešno privesti kraju. U ovoj vam nedelji dolaze i prvi nagoveštaji novih poslovnih ponuda ili projekata. Sada jeste vreme da se otvorite za nove mogućnosti koje vam posao nudi

Novac

Oko novca ćete se svakako nervirati, bilo ga malo ili puno.

Zdravlje

Kompletan stomačni deo vam je jako osetljiv. Menjajte nešto u načinu ishrane i ne stresirajte se.
BIK

Hrana

I kod vas počinje period velikih promena u ishrani. Neko će preći na letnji režim i uživati u neograničenim količinama voća i povrća, dok će drugi shvatiti da pod hitno moraju da uvode neke promene da bi se osećali dobro. Mlad Mesec u vašem znaku daje vam odličnu šansu baš za te promene.

Ljubav

Po nekim pitanjima ćete se osećati bolje. Možda niste rešili sve, ali je talas rasterećenja ipak prisutan kod vas. Vaša vladarka Venera je prešla u znak Blizanaca – previše je ovaj znak površan i nestalan za vašu prirodu, ali sada vam ipak donosi da sa manje tereta koračate dalje. Kao da sve počinje da dolazi na svoje mesto ili ste makar vi optimistični da u tom pravcu ide. Sa partnerom je situacija u ovoj nedelji ok, sem malo nervoze početkom sedmice. Slobodni Bikovi – kroz poslovni segment najpre ima dešavanja ali može biti neko interesantan i iz vaše okoline. Prija vam komunikacija, pa u njoj uživajte i na dalje.

Posao

Taj deo tereta koji ste skinuli može se vezivati baš za poslovni segment. Kao da je nešto što ste teško vukli duži prethodni period konačno počelo da se raspetljava i nazire mu se kraj. Ne mogu da kažem da je pred vama savršena poslovna nedelja, ali opuštenija u mnogim situacijama svakako jeste. Na kratko se možete iznervirati zbog nekih postupaka ili zahteva šefova, ali ovo se brzo rešava i dolazi na svoje mesto. Neki od vas mogu tokom ovog perioda dobiti vrlo interesantnu poslovnu ponudu ili informaciju.

Novac

Lakše i lepše ćete zarađivati, ali ćete isto tako lepo i fino i lagano i trošiti.

Zdravlje

Neke lagane šetnje baš bi vam prijale. Ne ludujte mnogo u saobraćaju.
BLIZANCI

Hrana

Nemojte da jedete na nervnoj bazi I kao da vas neko juri. Pokušajte da uživate u hrani a ne da samo brzinski trpate zalogaje u sebe, kao lopatom. Više bi vam odgovarala hrana koja je kuvana, barena ili grilovana. Izbegavajte mesne proizvode, naročito one kupljene na kioscima brze hrane.

Ljubav

Od ove nedelje bi lagano sve trebalo da se popravlja i poboljšava u partnerskim odnosima. Vi imate i volje i živaca da uklopite i posao i obaveze i voljenu osobu – kako to uspevate, samo vi znate. Jeste da vas posao umara i dalje, ali to se sada ne odražava na vas u većoj meri. Potencijalni problemi mogu postojati samo kod onih Blizanaca i njihovih partnera koji nešto kriju jedno od drugog. Slobodni Blizanci – Merkur je u vašem znaku da vam da pokret, reč i misao. Venera je tu da svaku reč i potez ulepša a da ulepša i vas. Da vam da jedan fini i slatki „premaz“ na koji će se lepiti zainteresovani. A biće ih.

Posao

 Komplikacija i nervoze u poslovnom segmentu će biti i njih ne možete da izbegnete. Ono što je izuzetno pozitivno jeste da vam mozak sada radi sto na sat, da imate izuzetno naglašenu sposobnost dogovora i pregovora i da umete na pravi način „pogurati“ sagovornika i situaciju u pravcu koji vama odgovara. Samim tim – sve što izađe na dnevni red kao problem ili razlog za stres – uspešno ćete privesti kraju. Podržavaju vas drugi, podržavaju vas situacije, podržavate vi sami sebe. Sve ide u dobrom pravcu.

Novac

Iako ćete privlačiti više novca – troškovi za kuću i ukućane dobar deo priliva će pojesti.

Zdravlje

Moguće su povrede u brzini, kao i osetljivost respiratornog trakta.
RAK

Hrana

Ova sedmica je prosto savršena da, ukoliko vam je to želja, nabacite kilograme....Ako vam to baš i nije namera, onda bi trebalo povući ručnu kočnicu kada su slatkiši u pitanju i truditi se da odolite hedonističkom raspoloženju koje će vas preplaviti.

Ljubav

Po nekim pitanjima ste podrška jedno drugom, po nekim pitanjima se pak razmimoilazite. Čak i ova potonja – u kojima niste usaglašeni – tokom ove nedelje možete pokrenuti u nekom pravom smeru. Sesti i razgovarati, u isto vreme ozbiljno i studiozno, ali na neki lakši i otvoreniji način. Sada se mnogo toga može rešiti i pokrenuti na bolje, čak i ako početni momenat to ne obećava. Slobodni Rakovi – neka lepa iznenađenja vam dolaze tokom ove sedmice. Neko će vas u isto vreme prodrmati i pokrenuti, a vi ćete umeti da odgovorite na pravi način. U ljubavnom životu stvari se pokreću na bolje.

Posao

Predlozi koji dolaze od drugih mogu biti u priličnoj meri interesantni za vas. Ono što vam se ponudi ne odbijajte automatski već razmislite jer itekako može pozitivno uticati na vašu poslovnu budućnost. U redu je da date sebi vremena za razmišljanje, jer ovo i nije period u kojem nešto novo možete pokrenuti preko noći. Generalno gledano – podrška od drugih vam je veoma važna tokom ovog perioda. Kao da vas drugi ljudi podstiču da date ono najbolje od sebe i da se pokrenete na pravi način.

Novac

Niste u periodu kada se trebate rasipati, koliko god da zarađujete.

Zdravlje

Od drugog dela nedelje osećate rasterećenje i pozitivnu energiju koja vas diže.
LAV

Hrana

Još jedna naporna nedelja po vaš probavni trakt i željenu kilažu. I dalje ste u vrlo hedonističkom raspoloženju i očigledno je da previše popuštate sebi. Pokušajte da razmislite šta je to što radite pogrešno. Jeste vreme za promene, priznajte to sebi konačno.

Ljubav

Jedino što trenutno daje podršku partnerskim odnosima jeste Merkur iz znaka Blizanaca i vašeg polja prijatelja i budućnosti. Što bi značilo – pričajte sa voljenom osobom lako, lepo i lepršavo (iako vam do toga baš i nije nešto naročito), uključite sve senzore za razumevanje (iako biste najradije izdramili najstrašnije) i pređite preko svog ponosa u nekim situacijama. Jer, ako budete išli iz ega i partner i vi – nema ništa ni od kakvog sklada. Neko mora da popusti, a bojim se da ste to u ovom periodu samo vi. Slobodni – neki deo vašeg srca, do sada zatvoren – polako počinje da se otvara. I neka, vreme mu je.

Posao

U poslu i dalje možete osećati kočnice i blokade, možete osećati veliki pritisak na sebe i težinu koju ne podnosite baš junački. Ali, sa druge strane – od ovog perioda ste sposobni da pregovarate, da se dogovarate, da makar ostavite utisak na druge – a taj utisak će sada zlata vredeti. Jer, što ste više spremni da pričate onako kako vi umete, da iz sebe isijavate i znanje i sposobnost i onu lepu energiju koju posedujete – poslovi i dogovori će se brže i lakše sklapati. A pred vama jesu novi saradnici i projekti

Novac

Početak nedelje donosi malu zabrinutost po pitanju finansija. Kasnije kreće na bolje.

Zdravlje

To što vas guši i pritiska prestaće uskoro. Spavajte, šetajte, odmarajte se, budite u prirodi, družite se.
DEVICA

Hrana

Možete osetiti potrebu da svaki čas nešto grickate. Obilniji obroci vam ni malo neće prijati, ali zato ćete biti u stanju da imate šest ili sedam manjih obroka tokom dana i isto toliko užina.  Ok, to sada I odgovara vašem želucu I kompletnom probavnom sistemu.

Ljubav

Za vas bi najbolje bilo da sa voljenom osobom pričate neke totalno opuštene i neobavezne priče i pričice. Da se više družite i jedno sa drugim, ali i sa zajedničkim prijateljima. Da ne pričate o ozbiljnim temama i da ne izvlačite iz budžaka neka pitanja i dileme od Bog te pita kad. A zašto tako? Pa zato što ste sada sposobni da rešavate sva poslovna pitanja, ali na emotivnim se saplićete i padate direktno na nos. Slobodne Device – možete da se muvate preko posla, a možete i preko prijatelja, izlazaka i društvenih mreža. Svi ovi segmenti daju baš neke fine šanse da se „pronađete“ sa zanimljivim osobama.

Posao

Vi ste pedantni i analitični ali isto tako pomalo kruti i previše racionalni, a vaš vladar Merkur u znaku Blizanaca traži da budete širokoumni, da obećate i ono što ne može, da na jedno uvo uđe a na drugo izađe, da znate sve informacije u svakom trenutku napamet i naravno – traži da budete izuzetno fleksibilni. Možda sve ovo jeste pomalo komplikovano za vas, ali imate dva meseca fore da naučite da to tako sada mora. Dogovarajte se sa šefovima i poslušajte ono što imaju da vam kažu.

Novac

Benefiti od vašeg rada u prethodnom periodu počeće da izlaze kroz povećanje finansija.

Zdravlje

Imunitet vam je solidan, ali bi ipak trebalo voditi računa o potencijalnim prehladama i stanju zglobova.
VAGA

Hrana

Kolebanja apetita su naglašena. Takođe, promenljivost u vašoj odlučnosti – čas se zdravo hranite, čas odete u drugu krajnost i nadoknadite sve ono što ste sebi uskraćivali. No, u svakom slučaju – dobro se osećate u ovakvom funkcionisanju. A i izgledate isto tako.

Ljubav

Od ove nedelje – vi ste svoji. Divni, lepršavi, komunikativni, u pokretu i sa sto i jednim dešavanjem koje vam prija. Partner je u fazonu u kom je i bio – za vaš ukus previše mlak, statičan, povremeno neurotičan a povremeno raspilavljen. No, lepo je imati ga – makar povremeno i onda kada to vama prija. U suštini, pokušavam da vam kažem da vas dvoje sada funkcionišete na dva potpuno različita koloseka i da bi negde ipak bilo poželjno da provodite što više vremena zajedno. Slobodne Vage – ihaj, idemo u ludovanje! Samo da se nešto dešava (a dešavaće se), samo da se priča i flertuje (a biće i toga).

Posao

Na poslu ćete davati srce i takođe ostavljati veliku količinu živaca, ali vam to neće baš toliko teško pasti kao do sada. Jer, osećate se ponovo živo i sposobno da uradite sve i rešite svaki problem očas posla. Doduše, rešavanje nekih problema će biti u onom fazonu „kao mačka repom“, ali šta sad – bitno je da se reši i da su svi zadovoljni. Vi naročito. Neki dogovori i pregovori idu baš na onaj način i u onom pravcu koji vama odgovara. Vašim pregovaračkim sposobnostima sada niko ne može odoleti. Koristite to.

Novac

Novca će biti, ali ćete se vi pomalo raspustiti sa troškovima. Normalna i standardna situacija kod vas.

Zdravlje

Po nekim zdravstvenim pitanjima ste još uvek pomalo kilavi, ali to će se brzo regulisati.
ŠKORPIJA

Hrana

Jedan deo vas strogo vodi računa o tome šta, kada i koliko jede. Drugi pak deo pokazuje tendenciju da se potpuno razulari i da vas natera da slistite sve što vam dođe pod ruku. Želudac vam je osetljiv, pa nemojte baš mnogo da ga mrcvarite ovim vruće – hladno fazonom.

Ljubav

Sa partnerom ste prošli kroz sito i rešeto u prethodnom periodu, a bojim se da pred vama ni na dalje nije neko bajno vreme i širok put bez prepreka. Vi idete srcem, a srce je nezgodan igrač – lako ga je povrediti, a bar kad ste vi u pitanju – lako je i naljutiti. U ovoj ćete nedelji imati utisak kao da ste na vrtešci – u jednom momentu na sedmom nebu, u drugom – u ponoru. Ima šansi za neke pozitivne promene, ali svaka od njih će ipak na vašem srcu ostaviti ožiljak. Slobodne Škorpije – došao vam Jupiter u polje ljubavi. I, šta ćemo sad? Pa, sad čekamo pravi trenutak i prave osobe. Do tada – vrebamo prilike.

Posao

Ukoliko se bavite privatnim poslom, radite u državnoj firmi – ovo jeste vaše vreme. Jer, sva energija, volja i elan koje sada ulažete u poslovni segment, višestruko će vam se vratiti. Ukoliko radite sa inostranstvom ili planirate saradnju sa istim – takođe. Generalno gledano, Škorpije su u jednom sudbonosnom periodu kada je posao u pitanju. Za neke od vas će se otvoriti zaista velike stvari i pozitivne promene. U ovoj nedelji – malo nerviranja, mnogo uspeha. Nije to ni toliko loše, zar ne?

Novac

Vladar polja zarada ulazi u znak gde je izuzetno jak. Računajte na pojačane prilive u narednom periodu.

Zdravlje

Što ste više aktivni, bolje ćete se osećati. Manji problemi sa stomakom.
STRELAC

Hrana

Velika fizička aktivnost i trošenje energije tokom ove nedelje, pa će vam zaista biti potrebna kaloričnija ishrana. Najbolja varijanta bi bila da konzumirate sve vrste namirnica – kao što su vam potrebni proteini, isto tako su vam neophodni i minerali i vitamini.

Ljubav

Merkur i Venera u partnerskom polju govore o tome da će partner biti raspoloženiji, otvoreniji za razgovor i dogovor, da će biti inicijator u mnogim pitanjima i podsticati vas na aktivnost. Da se ne lažemo – ovo će vam čas prijati, a čas će vam biti izuzetno naporno. Poslovne i lične obaveze vam oduzimaju mnogo snage, ali biste ipak trebali da pokušate da više vremena provodite sa voljenom osobom. Slobodni Strelčevi – uzmuvali se pripadnici suprotnog pola oko vas, ali je pojedinima trenutno najbitnije što neko iz prošlosti pokazuje nameru da ponovo obnovi kontakt sa vama. Šta ćete – prošlost zove....

Posao

Kontakti sa saradnicima će biti čas lagani i opušteni, a čas ćete komunicirati sa ljudima koji su ili teški kao crna zemlja ili ništa ne kopčaju šta pokušavate da im objasnite. Umaraće vas da nekome šest puta pričate jedno te isto a ta osoba i dalje ne shvata šta joj je činiti. Imajte strpljenja za druge, to ide vama u korist. Sa druge strane, obaveze se jesu smanjile u velikoj meri (bar one najnapornije) ali ste i dalje u periodu kada morate da ostavite srce na terenu. A zajedno sa srcem i veliku količinu snage i živaca.

Novac

Nije savršeno, ali nije ni toliko loše.

Zdravlje

Prehlade, osetljivo grlo.
JARAC

Hrana

Stoji da ste nervozni i da imate mnogo obaveza, ali ne smete zbog toga zanemarivati segment ishrane. Naprotiv, trebali biste da se potrudite da konzumirate kaloričniju hranu, da biste nadoknadili energiju koju trošite.

Ljubav

Dokle god je Mars u znaku Raka i u vašem polju partnerskih odnosa (a dotičnog ćete morati da trpite još mesečak dana) – vi ste strana koja trpi veliki pritisak. Jeste da su vam živci prilično okraćali od istog tog pritiska, ali vama je na volju šta ćete da uradite – možete da balansirate, a i ne morate. U ovu nedelju ulazite pod aspektima koji će debelo prodrmati svu vašu strpljivost i toleranciju – da li možete da iskulirate, možete. Da li hoćete – e, to već ne znam. Slobodni Jarčevi – mlad Mesec je u vašem polju ljubavi a dispozitor u polju svakodnevice i posla. Nova emotivna prilika je na korak od vas.

Posao

Daklem, taj isti Mars se vezuje i za polje poslovnih partnerstava. E, pa da – ako ste mislili da će u poslu da bude cveće i proleće, bojim se da neće. Teškaški ljudi su oko vas i sa njima sarađujete. Doduše, imate vi itekako dobru sposobnost da sve prođe mnogo mirnije i opuštenije jer vam je komunikativnost i sposobnost za dogovor čak i tamo gde izgleda da nema šanse da dogovora bude – u ovoj nedelji izuzetna. Prema tome, strpljivost i prave reči na pravom mestu u pravo vreme – recept za uspeh.

Novac

Niste baš spektakularno zadovoljni, ali situacija nije ni toliko loša.

Zdravlje

Budite više u pokretu. Vreme za menjanje navika. Osetljivost zglobova.
VODOLIJA

Hrana

S jedne strane – vi ste se jako, jako pokrenuli. Dobili ste motiv i pokretačku energiju da pravite pozitivne zaokrete po pitanju ishrane. S druge strane pak – u svakom momentu statičnosti imaćete potrebu da konstantno grickate nešto. Zato, krećite se.

Ljubav

I dalje postoji nerazumevanje, tvrdoglavost i neka forma isključivosti između partnera i vas. No,u ovoj nedelji je sa tim mnogo lakše izaći na kraj i konačno otpočeti prave priče, razgovore koji su vam oboma toliko potrebni. Samo je potrebno da neko od vas dvoje popusti i napravi prvi korak. Samo će taj jedan korak biti dovoljan da stvari počnu da se raspliću i pokreću. Izgleda mi da ste zaboravili na ljubav, vreme je da se podsetite, oboje. Slobodne Vodolije – u zanimljivim razgovorima koji su pokrenuti tokom prethodnog perioda, polako će početi da se uvlači i prava emotivna zainteresovanost. Flertujte, uživajte!

Posao

Iako će segment obaveza i pritiska na vas (pogotovo ako ste privatnik) biti i dalje dosta opterećujuć, ipak od ove nedelje ulazite u znatno bolju i opušteniju poslovnu fazu. Dogovori će vam ići savršeno od ruke, bićete traženi i vaše mišljenje i postupci će imati veliki uticaj i snagu. Šta god da želite da pokrenete, pokrećite sada, pregovarajte i gurajte – jer će poslovi i projekti sklopljeni u ovom periodu doneti veliku finansijsku korist i pratiti vas na duži rok. Stabilni ste i pored povremenih teškoća i nervoze.

Novac

Jupi! – došao vam Jupiter u polje zarada. Vreme je da se one pojačavaju.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, ali povremeno „klackate“ kada je u pitanju stomak i grlo.
RIBE

Hrana

Naglašena nervoza....a gde je nervoza, tu su i problemi po pitanju ishrane. Vi ćete jednog dana jesti sve što vam padne pod ruku, jer će napadi gladi biti ogromni. Već u sledećem – nećete imati ni zeru apetita. Sve vam zavisi u ovom periodu od raspoloženja….

Ljubav

U jednom momentu bićete u grču i strahu, u drugom opušteni i svesni da je sve u redu između partnera i vas. Što ste vi svesniji da su strahovi baš samo to – strahovi i da vam kvare sreću i talasaju vaše ljubavno more bespotrebno – biće vam lakše. Partner je tu i spreman da te strahove umiri. Ali mu dajte šansu, jer on to ume da uradi na svoj način, ne na vaš. Vaš vladar Jupiter ulazi u vaš znak tokom ove sedmice – vreme je da po pitanjima ljubavi odrastete i imate više razumevanja i za sebe i za drugu stranu. Slobodne Ribe – jedan neočekivani susret doneće vam pozitivnu energiju i dati vam vetar u leđa.

Posao

Nedelju ćete otpočeti u bum-tras fazonu. Sve što može da vas iznervira i izbaci iz takta – verovatno će se desiti baš u ponedeljak i utorak. Sve što može da se preokrene i zakomplikuje – dogodiće se baš tada. No, ne biste vi bili vi kad biste sve to pustili niz vodu i kada ne biste pokušali sve ono što je do vas da sredite i regulišete. I naravno da ćete uspeti u tome. Neće se u prvoj polovini nedelje dešavati samo neprijatna iznenađenja, biće i onih prijatnih – informacija koje vam idu na ruku i koje vam prijaju.

Novac

Korektno, mada će nešto više troškova otići za kuću i ukućane.

Zdravlje

Budite obazrivi. Mogućnost povreda i problema u saobraćaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati