Horoskop

Direktno.rs

05. 05. 2021. 20:08 0

Merkur u Blizancima: Dobre vesti za TRI znaka

Merkur, planeta komunikacije, izlazi iz Bika u ulazi u svoje sedište, u Blizance 4. maja, gde će se zadržati neverovatno dugo, čak do 11. jula. Razlog ovolikog dugog zadržavanja biće Merkurov retrogradni hod krajem meseca, tako da je bitno da povoljnosti ove planete koristimo tokom maja.

Merkur u Blizancima donosi inteligenciju, bogatu komunikaciju i vrstu humora koji će nam ulepšati dane koji dolaze. Merkur u Blizancima zna kako dobro da se zabavlja, a uz to i svima pokaže kako je pametniji od drugih.

U nama se budi radoznalost i sigurno je da će maj mesec zbog Merkura, Venere i Sunca u Blizancima biti zabavniji, dinamičniji i uzbudljiviji.

Merkur u Blizancima prijaće Blizancima, Vagama i Vodolijama. Takođe, povoljan je za Ovnove i Lavove, a nepovoljan za Strelčeve, Device i Ribe.BLIZANCI 

Neposredno pre ulaska Venere u vaš znak, stiže vam i Merkur, što će biti pravo iznenađenje i povoljan period u vašem životu. Sve što ste čekali da završite sada imate priliku da realizujete. Ulazite u dinamičan period u kojem ćete po ceo dan biti zauzeti, a svi će želeti da razgovaraju sa vama.

VODOLIJA 

Merkur u petom polju unosi više zabave u vaš život. Imaćete brojne pozive za susrete na mestima javnog tipa i prijaće vam takva promena. Prethodni period ste bili fokusirani na sebe i porodične probleme, a sada će to da se promeni. Slede vam nova poznanstva.

VAGA 

Planete u Blizancima donose vam putovanja. To mogu da budu kraća ili duža putovanja, ali verovatno sa više osoba. Ovo nije period u kojem ćete uživati u paru, nego ćete biti okruženi velikim brojem ljudi. Ovo pre nagoveštava grupna putovanja sa mnogo zabave. Ukoliko ste mladi, imaćete sreće na studijama.

Ovnovi i Lavovi imaće sreće sa Merkurom u Blizancima, pa će im dani biti zabavniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati