Horoskop

Direktno.rs

06. 02. 2021. 19:17 0

PET horoskopskih znakova koji su najgori vozači

Nekim vozačima nije problem da sede u koloni, dok će drugi na samu pomisao gužve radije ostati kod kuće. Ovi horoskopski znakovi su najgori vozači.

Vožnja autom je uobičajeni deo svakodnevnog života i verovatno ste nemali broj puta komentarisali kako vozi vaš partner, prijatelj, prijateljica, brat, sestra… ali i vi sami.

Neverovatno je da zapravo ono najgore u nama na površinu ispliva upravo u trenucima kada vozimo, a kod nekih je horoskopskih znakova to posebno izraženo. "ViralStorm" navodi da u ovu grupu najgorih i najnervoznijih vozača, spadaju:

Ovan

Njihovo ime na putu je "Pobesneli Maks". Njihov vladajuća planeta je Mars, što je poprilično nezgodna kombinacija. Vrlo su impulsivni i tvrdoglavi, ali zato su idealni kada je reč o automobilskim trkama.

Strelac

Ovaj će znak pratiti i put i druge vozače. Biće fascinirani malenim žutim autom u drugoj traci ili će posmatrati oblake. Neće uvek stići da uoči saobraćajni znak, ali uvek će zato primetiti novi kafić usput.

Bik

Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglavost ih pretvara u prave takmičare u saobraćaju. Vrlo su zaštitnički nastrojeni prema svojoj poziciji pa će im teško pasti kada im se neko ubaci na put. Previše su zaljubljeni u svoj automobil da bi rizikovali kakvu ogrebotinu, ali ceo dan će pričati o tome kako ih je neko presekao.

Ribe

Vrlo emotivan znak koji će primetiti sve svađe tokom puta i to će ih emocionalno unervoziti. Neće potrčati da se svađaju s drugim vozačima, ali teško im je da vide put zbog suza u očima.

Vodolija

Jako su inovativni i individualni. Stvaraju svoja pravila i poštuju zakone sve dok se ti zakoni ne nađu na njihovom putu i ugroze im planove. Ako ih niko ne vidi, Vodolija nema problema sa skretanjem u jednosmernu ulicu ili prolaskom kroz crveno na semaforu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati