Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

28. 01. 2024. 10:11 0

Nedeljni horoskop: Ko je iskren, a ko ne... ove zime?

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za narednih sedam dana, odnosno od 29. januara do 4. februara 2024.

OVAN

Hrana

Meso na prvom mestu, jaja, sirevi, ali i mnogo svežeg voća i povrća. Energetsko dizanje raznovrsnom ishranom, izbegavajte premasnu, prezačinjenu hranu i slatkiše.

Ljubav

Ne postoji razlog da tenziju i nervozu koju imate kroz poslovni segment i kroz obaveze donosite u odnos sa voljenom osobom. Sami ste se uvalili, pa se sami i čupajte – vaša veza ne treba da trpi zbog toga. Partner neće baš lepo reagovati ni na manjak zajedničkog vremena, ali ni na vaša povremena šištanja – da ne bi dolazilo do praskajućih momenata između vas dvoje (osim ako pršte varnice strasti – to podržavamo skroz) – izvolte, snađite se. Dajte voljenoj osobi i deo svog dragocenog vremena, ali i posvećenost. Slobodni – solidan period da uplovite u neku konkretniju ljubavnu priču.

Posao

Vaš poslovni segment je sada prilično aktivan I dobar – ali to ni na koji način ne znači da je vama sada lako, opušteno I da se sve obavlja natenane. Naprotiv – sve što se dešava ići će kroz prepreke – bilo da su prepreke administrativne prirode ili kroz ne baš lake okolnosti I zahtevne osobe. Ali isto tako – svaku od tih prepreka vi ćete ili zaobići ili rešiti. Otvaraju se I finansijske povoljnosti kroz posao – kao što je moguće povećanje nadoknade za rad, isto tako je moguće sklapanje profitabilnog ugovora/saradnje.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, hronične boljke.

BIK

Hrana

Da biste funkcionisali sa dovoljno energije, ali bez težine – potrebno je da konzumirate laganiju hranu, koju ćete rasporediti na više malih obroka. Najviše će vam prijati kombinacija mesa i salata.

Ljubav

Mirna I stabilna sedmica u emotivnim relacijama – sve je na svom mestu, postoji razumevanje I obostrana podrška, postoje dogovori, planovi I ostvarivanje istih, a postoji i lepa energija koja vuče ka strastima. Negde u središnjem delu nedelje vi možete biti malo preokupirani obavezama i nervozni – pa čak to preneti I na voljenu osobu – ali sve će se završiti sa par vanica, bez posebnog uticaja na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Bikovi – period za uživanja, dobru zabavu, putovanja – i kraća i duža. Takođe - i dalje ste u periodu koji je povoljan za emocije, za zaljubljivanja, ulazak u nove ljubavne dogodovštine.

Posao

Vrlo dobro plivate u poslovnim vodama tokom ove sedmice. Malo će se situacija uzburkati od sredine nedelje – biće dosta obaveza, žurbe, pojedine kolege ili saradnici vam mogu malo testirati živce I strpljenje – ili ćete se sporečkati ili će se pojaviti neki administrativni problem – ali za vas je sada sve rešivo I ništa nije nemoguće. Može se u ovoj nedelji pojaviti I zanimljiva poslovna ponuda ili predlog – o njoj vredi razmisliti. Iako ste finansijski u boljoj fazi, nije trenutak da se opuštate i bacate u trošak.

Zdravlje

Nešto viši nivo stresa i nervoze u ovoj nedelji. Moguće tegobe meteoropatama.

BLIZANCI

Hrana

Vaša bi ishrana trebala da sadrži od svačega po malo, u manjim obrocima, ali poseban akcenat stavite na mlečne proizvode, voće i povrće koje će vam izuzetno prijati.

Ljubav

Talasaćete sa osećanjima I raspoloženjima tokom cele sedmice – isto kao I partner. Neki put će vam se osećanja I raspoloženja poklopiti I to će biti trenuci ili dani koji su kvalitetni I stabilni, u kojima ima dobre energije I radosti. No, biće I onih momenata u kojima ćete se mimoilaziti ili ćete oboje biti nervozni, nečim nezadovoljni – tada je bitno da se bolje čujete I više razumete. Slobodni Blizanci - nove osobe I zanimljivi kontakti će vam svakako prijati – ali sem druženja koje hoće biti prisutno - nisam sigurna da vam ovaj period donosi neke naročite ljubavne prilike. Bar ne one koje bi bile po vašem ukusu.

Posao

Nije ovo jednostavan poslovni period za vas. Oscilacije su prisutne skoro u svakom danu – I vaša je energija promenljiva, a ni okolnosti nisu baš na vašoj strani. Tako da ćete imati faze lepršavosti, koje će se smenjivati sa fazama napora I težine. Promene su prisutne – neke od njih će vas nervirati, a neke vas pozitivno iznenađivati. Imaćete dane u kojima će se sve odvijati sporo, čak dosadno – ali I one u kojima ćete žuriti I završavati obaveze u poslednjem trenutku. Ipak, krajnji rezultat će biti pozitivan po vas.

Zdravlje

Umor, nervoza, nešto slabiji imunitet.

RAK

Hrana

Pojačan apetit, a posebno je naglašena potreba za kaloričnijom hranom i slatkišima. U ovim danima možete lako nabaciti na sebe po koji kilogram viška, pa pokušajte da podignete ručnu kočnicu.

Ljubav

Mirno – nemirna nedelja je pred vama. U jednom trenutku će odnos sa voljenom osobom biti stabilan, teći bez ikakvih problema ili tenzije. U drugom – nešto vam neće biti po volji, postojaće pritisak, kačićete se oko sitnica, biće prebacivanja. U trećem – strasti će nabujati, biće varnica na sve strane (I onih lepih, ali I onih svađalačkih). Ove oscilacije vam baš I neće prijati – pokušajte da u danima vikenda malo iskulirate od svega I provedete vreme sa zajedničkim prijateljima ili u aktivnostima koje vam prijaju. Slobodni – ljubavne šanse su preko izlazaka, prijatelja, pa čak I preko društvenih mreža.

Posao

Trebaće vam dosta snage i strpljenja da se snalazite sa izazovima na dnevnoj bazi – a nešto nisam sigurna da ćete ovog drugog imati na izvoz. Polovinom nedelje vam je fitilj baš kratak, pa gledajte da u tim danima izbegavate konfrontaciju sa saradnicima, koliko god oni bili naporni I zahtevni. Ako baš ne možete da iskulirate – onda pucajte iz svih oružja (misli se u verbalnom smislu) jer ćete na taj način ipak raščistiti neke odnose (možda i zauvek). Sa novcem budite oprezniji – suviše lako vam se izmiče iz ruku.

Zdravlje

Stres, problem sa varenjem, moguće su I meteoropatske tegobe.

LAV

Hrana

Budite umereni, pogotovo što će vam raspoloženje biti vrlo promenljivo, a u tim okolnostima se skloni da se „tešite“ hranom. Izbegavajte prejedanje u večenjim satima.

Ljubav

Promene raspoloženja i neki vid nezadovoljstva jesu prisutni kod vas (i mogu a i ne moraju imati veze sa partnerskim odnosom u kojem ste) pa ćete umeti da postupcima i rečima „čačnete“ voljenu osobu, a isto tako ćete lako odreagovati na „čačkanje“ od strane partnera. Zbog toga će tokom cele sedmice vaš odnos biti u oscilacijama – sve je ispravljivo i rešivo ako ne odete u preterivanje. Slobodni Lavovi – osobe sa kojima ste u kontaktu mogu vam prijati i činiti da se osećate dobro – ali nisam sigurna da ćete baš biti spremni za ulazak u ozbiljniju emotivnu priču. Da se igrate i flertujete – to svakako da.

Posao

Pred vama je naporna I izazovna poslovna sedmica. Obaveza je dosta, neke od njih moraju dosta brzo da se završe – što se neće pokazati kao jednostavan zadatak, jer će prepreka biti. Negde polovinom nedelje imaćete osećaj da ništa ne postižete, da je nerazumevanje sa saradnicima I kolegama naglašeno I da se sve maksimalno komplikuje. No, koliko god bile zahtevne – sve stavke će do kraja sedmice biti uspešno zatvorene. Nekima od vas ide vrlo ozbiljna poslovna šansa ili predlog. I novca će biti nešto više.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije sjajan – postoji mogućnost za prehlade, viroze, povrede, hronične boljke.

DEVICA

Hrana

Ne preterujte sa punomasnim mlečnim proizvodima i mesom, pogotovo mesnim prerađevinama. Potrebna vam je riba i dosta svežeg povrća. Prijaće vam I kiselo mleko, kefir.

Ljubav

Pred vama je dobra nedelja kada su emotivne relacije u pitanju. Obaveze vam doduše mogu oduzimati vreme I donositi pomalo nervoze – ali odnos između partnera I vas je ipak prikazan kao stabilan. Neka pitanja koja su vas opterećivala u prethodnom periodu sada mogu biti rešena I dogovori postignuti. Ukoliko nađete vremena, otputujte negde na par dana – oboma će vam prijati da se resetujete I više uživate zajedno. Slobodne Device – sedmica je apsolutno otvorena za ljubavna dešavanja. Ovo je značajan period za vas u kojem se mogu pokrenuti ozbiljne I trajne ljubavne priče.

Posao

Da, obaveza će zaista biti puno – ali će istovremeno postojati I vaša organizovanost, preciznost, tačnost – pa će se sve završiti na vreme. Najviše će vas opterećivati to što će se pojavljivati nove I neplanirane obaveze – ali ćete i to rešavati u hodu I to više nego uspešno. Generalno gledano, vaš poslovni segment je u periodu kada se sve ono što ste uložili ranije – isplaćuje. Baš kad pričamo o isplatama – finansije su vam izuzetno dobro postavljene i zaradićete više od onog što očekujete.

Zdravlje

Nešto viši nivo stresa. Imunitet je blago u padu – pa više vodite računa o sebi.

VAGA

Hrana

Više ćete se energetski trošiti u ovom periodu i biće vam potrebna kaloričnija hrana. No, te kalorije neka idu kroz sve vrste mesa, ribu, jaja i mlečne proizvode, a ne kroz testa, slatkiše i pojačan unos šećera.

Ljubav

Imaćete veća šaltanja raspoloženja – pa se kod vas mogu smenjivati periodi pojačane osetljivosti, plačljivosti, nostalgičnih nota, sa periodima razdražljivosti I nervoze. Ne ronite po negativnim raspoloženjima – ipak je oko vas dosta toga što je dobro, lepo, radosno I što vas diže. Ako postoji konkretan problem u partnerskom odnosu – rešavajte ga hladne glave. Ako pak ne postoji – zašto onda pravimo problem bez problema? Slobodne Vage – najviše ima prostora za strasti, za ljubavnu prošlost, pa čak i za tajne veze. Za vas je ovo čudan ljubavni period – kao da vam ne daje u potpunosti ono što želite.

Posao

Svesni ste da je pred vama more poslovnih obaveza a isto tako vam je jasno da će vam u ovoj sedmici neke druge stvari odvlačiti pažnju (privatne I porodične obaveze) i da nećete moći u potpunosti da se posvetite poslu. IPak, uglavnom ćete uspevati da se organizujete da posao ne bi trpeo – i čak ćete biti više nego zadovoljni onim što ste postigli. Neki projekti ili poslovne ponude iz prošlosti sada ponovo mogu postati aktuelni – a izgleda da ćete na njima i solidno zaraditi. Finansijski stojite dosta dobro.

Zdravlje

Kod starijih – hronična problematika. Mlađi – prehlade.

ŠKORPIJA

Hrana

Vi ste u takvom raspoloženju ove nedelje da niste skloni da sebi uskraćujete bilo šta kada je hrana u pitanju. Šta god vam preporučivali ili savetovali, vi ćete raditi ono što želite.

Ljubav

Ponekad malo nestabilna, ali generalno dobra energija postoji između partnera i vas tokom ove sedmice. Umećete i da pozitivno iznenadite i podstaknete, ali i da smirite i podržite jedno drugo. Umećete da se dogovorite I ispoštujete dogovoreno. Umećete i da napravite planove i uživate u zajedničkim aktivnostima. Te povremene nestabilnosti se mogu javljati zbog talasa ljubomore ili nervoze zbog obaveza. Ali su prolazne. Slobodne Škorpije – i za vas je ovo povoljan ljubavni period. Nove osobe ulaze u vaš život i donose vam dobru energiju, pokreću vas. Za neke od vas postoji šansa i da nalete na eks partnera, potpuno slučajno.

Posao

Nedelja sa vrlo zanimljivim susretima, kontaktima i razgovorima sa osobama sa kojima ste poslovno povezani (ili sa kojima ćete se tek povezati – a sada “udarate temelj” buduće saradnje). Neki od ovih razgovora će vam biti od velikog značaja jer ćete dobiti informacije koje su vam potrebne, nove ideje ili će vam biti od pomoći prilikom donošenja važnih odluka. Generalno gledano – poslovna sedmica vam jeste pomalo naporna i zahtevna, ali izuzetno dobra. Čak I po pitanjima finansija.

Zdravlje

Bavite se fizičkom aktivnošću – relaksiraće vas i prijati vam. Prolazne prehlade, a kod starijih – blaža hronična problematika.

STRELAC

Hrana

Imate dovoljno energije, ali je potrebno da je održavate zdravom, kvalitetnom i raznovrsnom ishranom. Smanjite upotrebu brašna i šećera, i preorijentišite se na meso, ribu, mlečne proizvode.

Ljubav

Verovatno je da se malo toga odvija onako kako biste vi želeli, ne samo u vašem partnerstvu nego i u drugim životnim segmentima. Taj osećaj sputanosti, usporenosti i nezadovoljstva jeste prisutan i vaša će energija biti polovična – samo povremeno ćete bljesnuti i biti harizmatični onako kako vi umete, uglavnom ćete osećati „zamor materijala“. Odnos sa voljenom osobom će biti takav kakav je – niti smrdi, nit miriše fazon. Slobodni Strelčevi – imaćete faze u kojima ste aktivni, spremni za flertovanje, osvajanje, zabavu – ali ćete imati i one druge u kojima će vam najviše odgovarati da se povučete i mirujete.

Posao

Hroničan umor i mentalna opterećenost su prisutni kroz poslovni sektor. Obaveza i raštrkanosti je zaista mnogo, koliko god vi bili spremni da ih završavate i suočavate se sa njima. I u ovoj nedelji ćete se napričati, natrčati, nadogovarati – neke ćete obaveze rešavati na lakši način, na nekima ćete se saplitati i ponavljati ih, ispravljati. Posao će biti obavljen na kraju, u zadatim rokovima - ali uz mnogo vaše nervoze. Što se finansijskog sektora tiče, on je sada prilično korektan i pored troškova koji su povećani.

Zdravlje

Nervoza, umor, oslabljen imunitet.

JARAC

Hrana

Male porcije mesa ili ribe, u kombinaciji sa svežim ili barenim povrćem, izuzetno će vam prijati. Mlečni proizvodi vam odgovaraju – posebno kiselo mleko. Biće pojačan i unos tečnosti, naročito kroz čajeve.

Ljubav

Generalno gledano – situacije u emotivnim partnerstvima su više nego korektne. Mnogo toga je na svom mestu i situacije sa voljenom osobom se odvijaju stabilno I uz puno razumevanja. Ako ćemo tražiti dlaku u jajetu, naravno da ćemo je naći – biće tu momenata u kojima postoji malo nervoze I u kojima se ne kopčate baš na prvu loptu – ali obzirom na sve ostalo što je dobro, ovo su zanemarljivi i nadasve lako rešivi trenuci. Slobodni Jarčevi – kad ako ne sad? U periodu ste kada je sve na vašoj strani, još samo ostaje da uradite ono što je do vas – da budete aktivni i pomognete ljubavi da pronađe put do vas.

Posao

Maksimalno ste posvećeni svemu što se vezuje za posao i tokom ove nedelje očekujte nastavak vrlo dinamičnih događaja – dogovora, mnogobrojnih poslovnih kontakata, sastanaka. Sve ovo što se dešava vam prija, jer idete nezaustavljivo ka svojim ciljevima – ok, postoji I dosta nervoze I vaše mentalne okupiranosti, ali nemojte žaliti truda jer će vredeti. Ne samo kroz kratkoročne rezultate i kroz povećanje vaših finansija, već I kroz stvaranje odskočne daske za ozbilja poslovna dešavanja i projekte.

Zdravlje

Glavobolje, hronični problemi.

VODOLIJA

Hrana

Neki od vas su sada više skloni uživanjima, drugi se mogu na nervnoj bazi zatrpavati hranom. Suština je ista – nemojte preterivati, naučite da sebi uskratite makar grickalice, slatkiše, hranu u noćnim satima.

Ljubav

Niste u onom svom opuštenom fazonu – samo povremeno bljesnete, više ste u fazama u kojima ste zamišljeni, usporeni, ne baš nešto naročito zadovoljni. Suštinski, malo je verovatno da postoji iole ozbiljniji problem između partnera I vas. Problem je u vašoj glavi, strahovima, nedoumicama, osećaju da je odnos previše statičan i jednoličan. Zato se potrudite da u tim momentima kada vaša energija bljesne – donesete dobro raspoloženje, inicijativu, zabavu. Slobodne Vodolije – sve novozapočete veze i vezice nose dozu komplikovanosti, koliko god bile zanimljive i inspirativne po vas.

Posao

Ovo je period u kojem je potrebno da pokažete mnogo odgovornosti I posvećenosti u poslovnom sektoru. Vi hoćete ostvariti svoje ciljeve I rešiti svaku situaciju koja je ispred vas, ali će vam za to biti potrebno mnogo više truda I mentalnog trošenja nego inače. Sa saradnicima će odnos biti prilično korektan, sa šefovima ćete se razumeti – povremene bagove možete imati sa papirologijom, administrativnim zvrčkama I naravno – sa žurbom da u poslednjem trenutku završavate obaveze.

Zdravlje

Hronične tegobe starijim Vodolijama. Moguće su glavobolje I oscilacije pritiska.

RIBE

Hrana

U periodu ste kada lako lepite kilograme. Baš iz tog razloga, trebali biste da primenjujete neka osnovna pravila – mali obroci, raznovrsni, bez belog brašna, slatkiša. I bez grickanja u noćnim satima!

Ljubav

Ne gomilajte neka pitanja ili nedoumice unutar sebe – ukoliko postoji bilo kakva situacija koja vas opterećuje (bilo da se vezuje za odnos sa voljenom osobom ili za neki drugi životni sektor) – dobar je trenutak da se otvorite I sa partnerom popričate. Razumeće vas i podršku ćete dobiti. U suštini, u periodu ste koji nosi stabilnost u ljubavnim relacijama – pa ne dajte da vam nešto kvari sreću. Slobodne Ribe – neko vas čačka, intrigira, budi vam zainteresovanost. I izgleda da ova osoba nema nameru da odustane od vas – mogli biste da pokušate da dozvolite da se stvari pokrenu, zakotrljaju.

Posao

Bićete u vrlo “trčećem” fazonu tokom cele ove sedmice. U nekim dogovorima ćete uspeti brzo da se sporazumete i aktivirate, dok će vam za druge biti potrebno mnogo živaca i strpljenja. Period nije poslovno jednostavan po vas jer je dešavanja mnogo I sva su važna, ali sa druge strane – uspešan je po vas. Rešićete svaku stavku koja vam je bitna ali verovatno u poslednjem trenutku. I pored vaše dobre organizacije – postojaće moment kada ćete se zapetljati i nećete znati gde ćete pre.

Zdravlje

Odmarajte, potrebno vam je to.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati