Horoskop

A. O. [ Izvor: Index.hr ]

14. 01. 2021. 20:30 1

Oni se smatraju najinteligentnijim znakom

Od najmlađih dana Blizanci impresioniraju druge svojom duhovitošću i dovitljivošću. Oni mogu biti stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno radoznali. Zato se i veruje da su Blizanci najpametniji horoskopski znak.

Imaju nekoliko talenata jer je znak dvojak. Međutim, bez obzira koje područje ličnog rasta Blizanci odaberu, oni shvataju sve i postižu izvanredne rezultate.

Preduzimljivi su i snalažljivi. Svetli intelekt je njihov dar koji nadoknađuje nedostatak fokusa koji je pozadina njihovih neverovatnih mentalnih sposobnosti. Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak - to potvrđuje činjenica da Blizanci mogu da se pohvale da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove.

Sveukupno, Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući Boba Dilana, kontroverznog dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

To što su Blizanci na vrhu ne treba da bude iznenađenje - oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur. Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju da ispadnu dvolični, usmereni samo na sebe, ali s njima je uvek zabavno.

Oni su uvek glavni na zurci, ali znaju da budu skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se povere i kojima treba pomoć i pravi su prijatelji u nevolji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati