Horoskop

Direktno.rs

12. 12. 2020. 19:59 0

Četiri znaka kojima će za praznike sve krenuti bolje

Prema zvezdama, Deda Mraz neće biti jedini koji dolazi u ovo praznično vreme. Astrolozi predviđaju da će ove godine 4 horoskopska znaka imati sreće tokom praznika.

Bez obzira na to da li je vašem znaku predodređeno mir, blagostanje ili neočekivani događaji, svi će se imati čemu radovati što se tiče ljubavi, seksa i romantike pre kraja godine.

Počevši od 26. novembra, astrolog Klarisa Monahan kaže da će nastupiti drugačiji zodijački period koje će značiti promene u našem pristupu ljubavi. To možemo zahvaliti Mesecu u Ovnu koji ima ovakav uticaj na ljude, rođene u ovim znakovima, u prazničnom periodu, piše "24sata.hr".

Bik

Bik će imati Veneru u Osmoj kući njihove astrološke karte za vreme praznika. Prema astrolozima, ovaj deo karte vlada seksom, intimnošću i spajanjem s drugom osobom.

- Bićete vrlo seksi i privlačni i moći ćete uspostaviti duboke veze s velikim šansama za budućnost. Samo pripazite da izađete iz spavaće sobe kako biste svojoj porodici čestitali Božić i Novu godinu!  

Lav

Tokom praznika, Lavovi će imati Veneru u svojoj Petoj kući za zabave, zadovoljstvo, kreativnost i pronalaženje prave ljubavi. Srećni Jupiter takođe će ući u njihovu Sedmu kuću predanih veza veći deo sledeće godine.

- Ako ste slobodni, ovaj uticaj Venere od 15. decembra do 8. januara učiniće da vas svi primećuju, a vi ćete odabrati svog najpoželjnijeg partnera - tvrdi Klarisa.

Ako ste već u stabilnom odnosu, ova Venera faza uneće više romantike i zabave u vašu vezu.Vaga

Ako ste Vaga, pripremite se za primanje ranog božićnog poklona iz kosmosa. Prema Klarisinom mišljenju, ekspanzivni Jupiter i čvrsti Saturn ući će u Vagu u Petu kuću romantike, kreativnosti i ljubavi neposredno pre praznika, a 21. decembra održaće veliki i retki susret.

- Ovo će biti prekretnica u pronalaženju ljubavi, spojeva, unoseći više seksa i užitka u vaš život - kaže ona. 

Strelac

Venera koja voli užitak ući će u Strelca tačno na vreme za praznike. Svi već vole vaš znak, tako da nemate problema s privlačenjem partnera. Ipak, vaš "magnetizam i faktor privlačenja" još će više dolaziti do izražaja od sredine decembra do početka januara.

Uz to, pun mesec u Raku 29. decembra osvetliće vašu Osmu kuću seksa i intimnosti.

- Velika je verovatnoća da ćete imati sreće i osećati se u odnosu srodnih duša tokom nedelje Nove godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati