Horoskop

Direktno.rs

03. 12. 2020. 19:29 0

Niko nije domišljatiji od ovih pet znakova

Neki ljudi imaju prirodan šarm, duhovitost i dosetljivost. Astrolozi kažu da na to uveliko utiče i horoskopski znak, a ovo su pet najduhovitijih i najdomišljatijih horoskopskih znakova koji imaju sve - i humor i inteligenciju.

Znaju šta da kažu i kada to da kažu. Oni su oni s urnebesnim forama i odgovorima na vaše fore te su istinski smešni bez previše napora.

Ovan

Veoma su oštroumni i brzo razmišljaju. Oni će vas uvek nasmejati s nekom dosetljivom forom pa će razgovor odvesti u smeru koji drugima ne bi ni pao na pamet.

Blizanci

Neverovatno su duhoviti i jednako tako društveni. Vole biti u centru pažnje i mogu bilo koga šarmirati svojim humorom i duhovitošću.

Lav

Iako ponekad deluju ozbiljno i fokusirano na samo jednu stvar, Lavovi znaju biti veoma dosetljivi i zabavni i nasmejati sve oko sebe.Strelac

Veoma su inteligentni pa im je i humor takav. Ako ste fanovi sarkazma, u društvu Strelaca ćete svakako uživati.

Vodolija

Vodolije su veoma hrabre i uz to obožavaju da nasmejavaju ljude. Često će ispaliti neku foru potpuno ozbiljnog lica i time vas pomalo zbuniti, piše "Index.hr".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati