Horoskop

Direktno.rs

30. 11. 2020. 20:10 0

Merkur u Strelcu: Optimizam na velikim vratima

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja, izlazi iz Škorpije i 1. decembra ulazi u vatrenog Strelca. Iako Merkuru nije najbolje mesto u znaku Strelca, on će poprimiti odlike ovog znaka, a kako Strelac širi optimizam, ulazimo u period pozitivnog razmišljanja do 20. decembra.

Kako je Merkur bio u Škorpiji, veoma dubiozan, zamišljen i pomalo mračan, bilo je veoma teško da izvučemo nešto dobro u svakodnevnom razmatranju problema. Međutim, Merkur u Strelcu doneće nam optimizam i širu sliku stvari uz filozofsko razmatranje života.

Merkur u Strelcu će doneti pozitivan preokret samim Strelčevima, Jarčevima, Blizancima, Devicama, Ovnovima i Lavovima.

STRELAC

Uz Sunce u vašem znaku, stiže i Merkur, pa treba da očekujete nedelju dobrih vesti i pregovora. Imaćete veliku moć ubeđivanja i ideje koje će svakako biti dobrodošle na poslu. Ovo je vaših "pet minuta" u karijeri koje treba da iskoristite. Očekujte dobre pozive i predloge.

JARAC 

Već u prvoj nedelji decembra Merkur vam donosi priliku da prevaziđete neke lične barijete i strahove i isplivate jači nego ranije. To će biti i neki pregovori o poslu iza zatvorenoh vrata koji će se realizovati u drugom delu decembra.DEVICA 

Merkur u Strelcu donosi vam optimizam u porodici i želju da se bavite svojim domom. To može da znači i renoviranje prostora u kojem živite. Takođe, dobar je trenutak za preseljenje.

BLIZANCI 

Merkur u Strelcu donosi vam novo poznanstvo sa jednom šarmantnom osobom. To je neko ko ima filozofski pristup životu i možda jeste drugačiji nego vi, ali će vas zaintrigirati.

OVAN 

Merkur u Strelcu uhvatiće dobre aspekte sa Marsom, pa će svaka vaša inicijativa biti na mestu. To može da vam donese i putovanje sredinom decembra.

LAV 

Merkur zajedno sa Suncem u Strelcu donosi vam veseo mesec u kojem će biti mnogo više događaja nego što ste očekivali. Imaćete brojne susrete na mestima javnog tipa i raspoloženi ste za svaki vid zabave. Pojedini Lavovi odlučiće se na proširenje porodice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati