Horoskop

Direktno.rs

16. 11. 2020. 20:00 0

Venera u Škorpiji! Kulminacija LJUBOMORE za pet znakova

Venera, planeta koja je zaslužna za naša osećanja i način na koji ih pokazujemo drugima, napušta znak Vage i ulazi u strastvenu Škorpiju 21. novembra, gde će se zadržati do 15. decembra.

Kako je Škorpija veoma kompleksan, dubiozan i misteriozan znak, naravno da će Venera poprimiti osobine ovoga znaka, pa će nas u ljubavi prevashodno voditi strast, ali i pojačana doza posesivnosti i ljubomore.

Venera u Škorpiji je misteriozna, ali fatalna, pa možemo da očekujemo veoma zanimljive susrete i poznanstva.

Venera u Škorpiji najviše će uticati na same Škorpije, Rakove, Ribe, Device i Jarčeve. Neće prijati Lavovima, Vodolijama i Bikovima.

Kako će Venerin ulazak u Škorpiju na nebu biti u lošim aspektima sa planetama iz Jarca, možemo da očekujemo da će do kraja novembra ova planeta ispoljiti dosta negativnih osobina u odnosima, kao što su afere i ljubomorne scene.

ŠKORPIJA – Venera ulazi u vaš znak, pa postajete veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Na osnovu ličnog šarma možete mnogo toga da ostvarite. Bićete lepi, privlačni i misteriozni. Ono što je zanimljivo jeste da ćete imati priliku da se zaljubite ili započnete romansu iz strasti. Venera doprinosi i ličnom ulepšavanju.

RIBE – Jedna osoba koja dolazi sa puta želeće da vas vidi. U ovom periodu fantazirate o nekome ko trenutno nije tu pored vas i taj susret će se do 15. decembra svakako realizovati. Ukoliko ste u braku, prijaće vam da promenite ambijent.

RAK – Imaćete fatalan susret na mestu javnog tipa sa osobom koja će uspeti skroz da vas zavede, ali treba da se čuvate tajni i neprijatnih situacija , jer Venera u Škorpiji nije naivna. Moguća je nova romansa iz strasti.

DEVICA – Ulazite u fazu flerta preko poruka. Neko će uspeti da vas osvoji rečima. Bićete otvoreniji za razgovor o svojim osećanjima.

JARAC – Preko prijatelja ćete imati susret, tako da će neko uspeti da poruši vaš ledeni zid koji ste izgradili tokom godine. Ovo je period kada prijateljstva lako prelaze u ljubav.

Lavovi, Bikovi i Vodolije treba da se čuvaju ljubomornih ispada u odnosima, jer će ova Venera biti sušta suprotnost njihovoj pravoj prirodi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati