Horoskop

Direktno.rs

29. 10. 2020. 19:30 0

Savršeni parfemi za jesen za svaki znak

Sezona voćnih i cvetnih mirisa je u jeku.

Na svakom koraku osećamo isto tako i fantastične mirise začinskog bilja koje nas podseća na bakinu kuhinju. Pored mogučnosti da u svojoj kuhinju pravite čuda i da svoj dom obavijete velom predivnih mirisnih nota, kad nastupi jesen možete da potražite i novi parfem koji će vas opčiniti svaki put kada ga pomirišete, "Pure wow".Ako tražite parfem koji je stvoren za to da laska vašoj pojavi, možda biste mogli da ga prilagodite vašem horoskopskom znaku. Svaki od 12 znakova u Zodijaku ima svoje specifične odlike i to je zapravo i razlog što nam se ne sviđa svima sve isto. U tom pogledu preporučujemo vam danas parfeme koji prema astrolozima idu uz određene znake u horoskopu.

Ovan - Tom Ford Fucking FabulousZahvaljujući svojoj ultra-magnetnoj ličnosti osobe rođene u znaku Ovna imaju tendenciju da čvrsto stoje na zemlji, tvrde astrolozi. Ovaj vatreni znak gravitira ka smelim notama, zbog čega mu odgovaraju jesenji mirisi koji privlače pažnju. Ovaj parfem je ispunjen dekadentnim drvenastim začinom i savršeno odgovara žestokoj vatrenoj energiji jednog Ovna.

Bik - Chloe Rose tangerineBik je senzualan zemaljski znak kojim vlada planeta Venera. Kao takav on voli mirise koji sadrže cvetove ruže čime odaje počast vladajućoj planeti svog znaka. Ruža unutar ovog mirisa odaje romantičnu prirodu jednog Bika i pomaže mu da sa lakoćom zaviri u svoje srce.

Blizanci - Maison Margiela Replica flower marketZahvaljujući svojoj promenljivoj ličnosti Blizanci će često skakati sa jednog mirisa na drugi. Međutim ako želite da jednom mirisu odate počast u skladu sa vašim znakom, to je ovaj aromatični miris. Ispunjen cvetnim notama i svežinom baš poput samog Blizanca, savršen je za tmurne jesenje dane.

Rak - Philosophy Pure Grace Budući da su Rakovi poznati kao osetljive i intuitivne osobe, astrolozi savetuju da isprobaju ovaj čist i svež miris koji će ih dotaći na neverovatnom nivou. Ovaj parfem jednostavno isijava lepotom jasmina, lavane, mošusa i notama bergamota koje Rakovi obožavaju.

Lav - Nest Fragrances Grapefruit & Verbena body mistDa bi utolio svoju žeđ za glamurom, Lav treba da potraži neki odvažan miris poput ovog. Ispunjen limunskim notama, sjajnim i blistavim poput samog znaka, ovaj miris je njegova savršena polovina. Vesele citrusne note nose magiju u sebi i mogu da podstaknu kreativnost jednog Lava.

Devica - Heretic parfum Dirty grassPoznato je da su Device izuzetno praktična bića i da su orijentisane ka detaljima. One vole da budu od pomoći drugima a upravo ovaj mirisi im daje potporu za to. Umirujući miris izveden iz konoplje sa dodatkom ljubičice u gornjim notama, najbolji je izbor za jednu dobronamernu Devicu.

Vaga - Nateeva BahamasVage poput magneta privlače nežni cvetovi poput narandže. Imajući to u vidu Vaga bi trebalo da potraži miris koji kombinuje cvet narandže sa senzualnim mošusnim notama. Ovakav parfem će svaku Vagu ostaviti bez daha.

Škorpija - Bath & Body works Night Blooming Jasmine Budući da Škorpija važi za vrlo složen znak u Zodijaku, astrolizi preporučuju da potraže misteriozne note jasmina u parfemima. Nije potrebno tražiti dalje od ove predivne mirisne magle koja spaja cvet jasmina, beli mošus i cvet jabuke, stvarajući opojnu aromu.

Strelac - Oui North Bondi Strelac kao neko ko je uvek željan putovanja i avantura treba da potraži parfem sa uzbudljivim mirisima jeseni. Egzotične note poput italijanskog limuna, ruže de Mai i sandalovine, kao stvorene su za jednog Strelca.

Jarac - Jo Malone longon &lotus flower cologneJarac je marljiv znak kojim vlada svemoćni Saturn. Jarac je takođe vrlo suptilan zemljani znak pa je preporučljivo i to imati u vidu pri traženju odgovarajućeg mirisa za jednog Jarca. Parfem koji je pred vama sadrži miris smokve koja inspiriše sva čula jednog Jarca.

Vodolija - Diptyque do son Vodolije imaju jedinstvenu i vrlo upečatljivu ličnost. One veoma mudro biraju mirise koji im se dopadaju. Ovaj miris sadrži uzbudljive note koje podstiču maštu. Izvrsan je za jednu znatiželjnu Vodoliju koja uživa u mirisima narandže i jasmina.

Ribe - Viktor & Ralf flowerbombPoznato je da su Ribe sanjari i samim tim njima prijaju mirisi koji podstiču njihov umetnički duh. Ovaj parfem se odlikuje izuzetnim spojem začina i cveća koji zajedničkim snagama stvaraju neodoljivu aromu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati