Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

27. 10. 2020. 07:06 0

Horoskop za 27. oktobar: Device zadovoljne, Rakovi nisu

Pročitajte šta vas danas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Koliko ste se juče mrljavili kada su poslovne obaveze u pitanju, toliko ste danas kao u struju uključeni. Remetiće vam neke stvari koncentraciju, ali samo povremeno, sve stižete da završite. Izlazak sa kolegama u kasnim popodnevnim satima, mogućnost novog poznanstva.

BIK

U jutarnjim satima je situacija na poslu bila u zastoju, da bi se tamo negde oko podneva odjedanput pokrenula. Doduše, malo ćete vi pažnje posvećivati poslovnom segmentu, jer su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste emotivnim dešavanjima i pojavom zanimljive osobe u vašem životu.

BLIZANCI

Jedna osoba vam kvari poslovne planove i niste sigurni kako ćete se i na koji način uklopiti sa njom. Zastoj u dogovorima koji možda danas nećete moći da prevaziđete. Pokušavate da osvojite nekog ko vam konstantno izmiče. U isto vreme vas ovo i zabavlja i ljuti.

RAK

Danas možete da završite jedan dogovor koji vam je jako važan, ali suštinski nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Voljena osoba smatra da preterujete u svojim izjavama ili postupcima i verovatno je u pravu. Razmislite da li nehotično povređujete osobu do koje vam je stalo.

LAV

Nemojte odustajati od nekih svojih planova ili namera, iako vidite da se pojavljuju problemi oko ostvarenja. Ovo nije nešto sa čime vi ne možete izaći na kraj. Aktivirajte se više i ne dozvolite da vas neke stvari zakoče. U emotivnim relacijama danas mirni trenuci, smeh, zadovoljstvo.

DEVICA

Danas možete da razrešite nešto što vam je u prethodnom periodu predstavljalo problem. Neće biti lako, da se razumemo, ali vam neko svojom intervencijom i angažovanjem može pomoći. Danas ste u kontaktu sa više interesantnih osoba, flertujete i dobro se zabavljate.

VAGA

Non stop razmišljate o grešci ili propustu koji ste napravili i nikako ne možete da naterate sebe da se usredsredite na posao. Zaboravite i nastavite dalje, ništa ne znači da se zablokirate. Niste danas spremni da popustite pod pritiskom voljene osobe oko nekih pitanja.

ŠKORPIJA

Malo ste zabrinuti zato što kasnite sa poslovnim obavezama, ali ne možete da naterate sebe da požurite. Jednostavno, niste u fazonu za žurbu i jurcanje. Uostalom, ionako su vam obaveze preko glave. Imate komunikaciju sa voljenom osobom, ali ne na onaj način na koji biste vi želeli.

STRELAC

Dosta ste neraspoloženi zato što vam se čini da danas sve situacije, ali i ljudi, nekako testiraju vaše strpljenje. Pokušavate da svima izađete u susret, ali vas oni dodatno nerviraju svojim nerazumnim zahtevima. Ni sa partnerom nećete biti naročito dobre volje.

JARAC

Suviše ste dobro raspoloženi i zadovoljni onim što ste uradili, da biste uzimali za ozbiljno primedbe od strane kolega. Vi gledate svoje obaveze i svoj posao, a drugi neka pričaju šta god hoće. U odnosu sa voljenom osobom danas je izuzetno razumevanje i sklad, što vam jako prija i ispunjava vas.

VODOLIJA

Znate da je gomila obaveza pred vama i da morate da ih završite, ali jednostavno vam se ne radi i odugovlačite koliko god možete. Ono što vas trenutno najviše zanima je komunikacija sa osobom koja vam je privlačna i sa kojom pokušavate da se dogovorite oko susreta.

RIBE

Danas preterujete u zahtevima ili primedbama prema ljudima sa kojima sarađujete. Istina je da ste u dosta toga u pravu, ali to baš i ne morate nabijati drugima na nos. Prema nekome ko vam je drag pokažite inicijativu, ne čekajte da se sve desi samo od sebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati