Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

25. 10. 2020. 06:00 0

Horoskop za 25. oktobar: Vodolije ogulile novčanik, Lavovi uvređeni

Pročitajte šta vas danas čeka na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

BIK

Definitivno će vas okupirati u jednom delu dana pomalo mutno raspoloženje. Međutim, već u nekim kasnijim popodnevnim satima bićete raspoloženi i za muziku i za zabavu i za neke romantične trenutke sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Vama je danas dobar trenutak da napravite dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vreme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. U kasnim popodnevnim satima moguć je blagi umor.

RAK

Nemojte dozvoliti da vam danas misli o poslu ili o novcu kvare lepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu, pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti. Nemogućnost dužeg kontakta sa voljenom osobom.LAV

Slaba koncentracija tokom današnjeg dana jer ste previše okupirani ličnim prioritetima, pa nećete obraćati pažnju na potrebe drugih....niti na to šta vam govore. Moguće je i da nekoga nenamerno uvredite svojim hladnokrvnim ponašanjem.

DEVICA

Prvi deo dana ćete verovatno prespavati ili ćete se mrljaviti kroz kuću. Zato je drugi deo dana samo vaš, jer će vas pokrenuti interesantni kontakti ili mogućnost izlaska. Možete biti potaknuti nečijom inicijativom i pažnjom i sa ovom osobom se upustiti u flertovanje, čak i avanturu.

VAGA

Koliko će prvi deo dana biti interesantan i podsticajan za vas, toliko će vas iznenaditi nepredvidivi događaji u popodnevnim satima. Ili ćete biti u nekoj velikoj žurbi, ili se čak može dogoditi neka vrsta rasprave između vas i emotivnog partnera.

ŠKORPIJA

Nedoumice će vas mučiti tokom celog ovog dana. Nemojte dozvoliti da vas prijatelji izbacuju iz takta svojim netaktičnim potezima. Budite više spremni na kompromis, jer ako se iznervirate, teško ćete kontrolisati i sebe i one sa kojima ste u kontaktu.STRELAC

Neko može vaše ponašanje shvatiti kao suviše napadno pa je moguće da dođe do nepotrebnih rasprava sa ljudima koji su vam bitni. Pokušajte da obuzdate svoju potrebu da kontrolišete ljude oko sebe. Emotivni partner može smatrati da ste suviše nepredvidivi.

JARAC

Naljutićete se ako neko bude prekršio obećanje koje vam je dao, pogotovo ako to dolazi od strane prijatelja. Druga osoba je možda preokupirana obavezama i potpuno je smetnula sa uma neke stvari. Potrudite se da ovo ne napravi veći jaz među vama.

VODOLIJA

Dan koji biste trebali provesti sa ljudima koje volite ili sa prijateljima. Nemojte pasti u iskušenje kupovine, jer je verovatno da ćete potrošiti preko svake mere. Samo će vas boleti glava kad shvatite da ste u potpunosti "ogulili“ novčanik. Emotivno dobra situacija.

RIBE

Prepodnevni sati će proći u muvanju po kući, dok bi popodne već moglo biti interesantno. Možda će vama i emotivnom partneru ili simpatiji biti malo teže da napravite dogovor o susretu, ali baš taj susret će i vama i drugoj strani doneti dobro raspoloženje, ali i romantične momente.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati