Horoskop

Direktno.rs

20. 10. 2020. 19:40 0

2021. godina će doneti SREĆU ovim znacima

Jeste da zbog uticaja Saturna iz Jarca imamo utisak da sve stoji u mestu i da se ništa ne menja već tri godine, ulazak Saturna i Jupitera u Vodoliju , 17. i 19. decembra, predstavlja planetarni presedan koji će doneti ogromnu promenu.

Ulazak Saturn i Jupitera u Vodoliju donosi velike promene Blizancima, Vodolijama, Ovnovima i Strelčevima. Sa druge strane, doneće problematične tri godine Škorpijama, Bikovima i Lavovima.

VODOLIJA 

Pred vama su tri sudbinske godine koje donose lične promene i priliku da sazrite kao osoba. Promene koje dolaze će biti povremeno teške, ali istinski nužne. Na nov način ćete shvatiti život i sve što vas okružuje. To je trogodišnji period ličnog sazrevanja. Moguće je da se venčate u intervalu od naredne tri godine.

BLIZANCI 

Mnogi pripadnici vašeg znaka napredovaće u svakom smislu, jer ćete imati priliku da naučite nešto novo o poslu koji radite. Ovo je i dobar momenat za preseljenje u inostranstvo, jer će imati dobre kontakte. Ukoliko ste mladi, imaćete priliku da se usavršavate ili bolje naučite neki jezik. Odličan period za upisivanje nekog kursa.

VAGA 

Vreme je da istinski naučite šta je ljubav i odgovornost prema nekome koga volite. To može da znači i proširenje porodice i ostavrivanje u ulozi koja bi vam promenila život.OVAN 

Spoznaćete šta istinski znači prijateljska podrška. To podrazumeva da ćete saznati da imate odane ljude koji će vam učiniti neke ustupke kako biste došli do onoga što želite da ostvarite. Izgradićete iskren odnos sa jednom osobom. Uvidećete da je vreme ipak bilo na vašoj strani.

STRELAC 

Donećete odluke koje će vam zasigurno promeniti život. Ovo su i značajni ugovori i mogućnost da utičete na mišljenje ljudi koji vas okružuju. Odličan trogodišnji period ukoliko se bavite izdavaštvom.

Što se tiče Škorpija, Lavova i Bikova, vreme je da se pripremite za veliki trogodišnji test koji će sve biti, samo ne lagan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati