Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

27. 09. 2020. 06:20 0

Horoskop za 27. septembar: Lavovi flertuju, Device razočarane

Pročitajte šta vas danas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Pred vama je još jedan lep dan koji ćete moći da iskoristite u najpozitivnijem raspoloženju. Uspeli ste da uklopite sve i da napravite dobar plan za aktivnosti, pa ćete verovatno deo dana provesti sa emotivnim partnerom, a deo ostaviti za prijatelje ili za neko veće društveno okupljanje.

BIK

Ono što ste zamislili za danas, uz malo truda – uspevate da sprovedete i ostvarite. Želite da se vidite sa nekim ljudima koji se izgovaraju obavezama, ali vi ne želite da čujete "ne" kao odgovor. Namerili ste da provedete neke lepe zajedničke trenutke sa prijateljima i to ćete i uraditi.

BLIZANCI

Prvenstveno ćete se posvetiti svom partneru, a ako ste u braku, stavićete svoju porodicu na prvo mesto. Pozivate ljude koji su vam dragi kod sebe u goste, ili ćete zajednički otići u restoran na ručak. Odlični momenti za komunikaciju i za ponovno buđenje bliskosti sa onima koje želite pored sebe.

RAK

Ako ste ikako u mogućnosti – danas što dalje od kuće, danas što dalje od statičnosti. Potrebno vam je da budete u pokretu, potrebno vam je da budete blizu osobe koju volite. Ako se kojim slučajem dogodi da ne možete da se poklopite u planovima, budite sa prijateljima ili članovima porodice.

LAV

Ako ste mladi i slobodni, ovo je vaš dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva i šarmiranje. Ako imate emotivnog partnera obavezno organizujte neki događaj, na koji možete pozvati i zajedničke prijatelje ili čak članove porodice. Sve je lako uklopiti kada vas nosi pozitivna energija.

DEVICA

Bićete jako razočarani ako danas ne uspete da ostvarite ono što ste planirali. Naime, bilo da ste želeli da se vidite sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom, moguće je da će drugoj strani iskrsnuti obaveze koje ne može da zanemari.  Za vas su tu uvek članovi porodice, okrenite se ka njima.

VAGA

Vaše su aktivnosti danas najviše vezane za prijatelje i za komunikaciju i susrete sa njima. Moguće je i da ćete zajednički izaći na neko okupljanje ili veći društveni događaj. U večernjim satima možete biti nešto umorniji, a ako tada trebate da se vidite sa voljenom osobom, baš i nećete biti u elementu.

ŠKORPIJA

U vas se tokom ovog dana, i pored dobrog raspoloženja, može uvući blaga nesigurnost. Nemojte opterećivati sebe razmišljanjima, pogotovo ako su ona vezana za materijalni segment. Bolje iskoristite vreme koje je pred vama na najpozitivniji mogući način, u susretu sa dragim osobama.

STRELAC

Morate da odradite sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice ili partneru. Posle toga ste slobodni i ceo dan je pred vama ispunjen pozitivnom energijom i pokretom. Najviše će vam odgovarati društvo bliskih prijatelja, ali ćete uspeti da uklopite i partnera u svoje aktivnosti.

JARAC

Mnogo ćete razmišljati u toku dana o pozitivnim promenama za koje primećujete da se dešavaju i pored sporosti koja ih prati. Ne možete da se ne pitate koliko će to dugo trajati i da li se nešto može dogoditi što bi pokvarilo vaše planove. Opustite se, sve je u redu, uživajte u današnjem danu.

VODOLIJA

Dan je protkan pozitivnom energijom, pa biste mogli da uradite neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali i razmišljali previše. Na primer, mogli biste da pokrenete pitanja koja vas muče u odnosu sa voljenom osobom. Ili da sa njom podelite svoje planove. Može doći do dogovora.

RIBE

Ako i ovog dana dozvolite da vas obaveze „ponesu“ verovatno ćete provesti vreme samo u radu. Da, možete odraditi nešto oko čega kasnite, možete odraditi i neki posao u ličnom aranžmanu, ali nećete na taj način ostaviti ni malo vremena za sebe. Dajte sebi prioritet, kao i svom uživanju i opuštanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati