Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: 24Sata.hr ]

19. 06. 2020. 19:05 1

U svađi s vatrenim znakom? Izgubićete

Prema podeli po elementima postoje znakovi vazduha, vode, zemlje i vatre. Poslednja grupacija je posebno zanimljiva, za njih je sve u životu izazov i vode ih strast i energija.

Ovi znakovi su definisani polarnošću, kvalitetom i elementom. Ovo su članovi horoskopa u kojima su znakovi klasifikovani prema sličnosti karakteru, načinu delovanja i potrebama.

Element vatre

Pozitivne strane: ekstrovertni, energični, entuzijastični, direktni, fizički aktivni, hrabri, dramatični, strastveni, odlučni.

Negativne strane: nemirni, sebični, nestrpljivi, nedostatak perspektive, nesmotreni, ekstravagantni, egocentrični, neumoljivi.

Vatreni znakovi su Ovan, Lav i Strelac. Oni su vrlo aktivni i energični ekstroverti koji vole uzbuđenje i promene. Oni traže aktivnost u koju će uložiti svoju energiju i položaj vođe. Ljudi ovog tipa na svet gledaju crno ili belo, isključujući mogućnost srednjih vrednosti. Budući da su puni samopouzdanja, retko ćete čuti od njih da ne mogu nešto da urade ili da je nešto nemoguće, tako da je njihov lični moto "ja mogu".

Kada su u svojoj dobro raspoloženi, puni su energije i samopouzdanja, ali kada ih uhvati loše raspoloženje, postaju nestrpljivi i nemaju saosećanja sa drugima. Često imaju visoku temperaturu. Oni su skloniji infekcijama i upala.

Dominantna, neustrašiva i, ako je potrebno, vrlo agresivna

Sva tri vatrena znaka su po prirodi dominantna, strastvena i agresivna. Oni nemaju obrazac pokajanog i veruju da su rođeni za sjajne stvari, a to je zaista slučaj jer imaju veliku pokretačku energiju. Ali može se dogoditi da im dosadi aktivnost ili projekat, pa neretko odustaju usred akcije. Vatra se ne može obuzdati, i zapamtite to pre nego što dođete u sukob sa njima. U početku se neće razbuktati, ali ako se to dogodi, sklonite se sa puta.

Oni su prirodne vođe, oni su velikodušni, obzirni i mogu biti dobri prijatelji i partneri, sve dok znate kako da im udovoljite.Ovan

Ovaj dominantni kardinalni znak očaraće vas svojim rečima i budite sigurni da će preuzeti kontrolu nad svim što rade. Ne odriču se ničega u postizanju svojih ciljeva, a najbolje od svega je što ne žale ni zbog čega.

Lav

Ovaj neustrašivi znak je neverovatno tvrdoglav, ali veoma odan i posvećen porodici. U isto vreme, on je neko sa kim ne želite da se svađate, ne odstupaju, ne preispituju sebe i rukovode se sebičnim ciljevima.

Strelac

Strelac je promenljiv znak, zbog čega može biti fleksibilan i promišljen, filozofski shvaćen. Oni svoju strasnu energiju koriste u potrazi za životnim istinama i svojevrsni su borci protiv nepravde. Mana im je što prvo urade, pa tek onda razmisle, zbog čega se oslanjaju na sreću da ih izvuku iz situacija u kojima su se nesmotreno našli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati