Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

28. 05. 2020. 07:00 0

Horoskop za 28. maj: Ribe pune elana, Bikovi zaboravni

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Moguće je da će tokom ovog dana oni sa kojima dolazite u kontakt, naročito ako trebate da zaključite neki dogovor, biti previše zahtevni i nametati vam uslove koji vam ne odgovaraju. Pokušavate da razumete voljenu osobu i njena ponašanja, ali smatrate da neke priče nisu na mestu.

BIK

Dan koji ćete želeti da što pre zaboravite. Dolazićete u kontakt sa isključivim i zahtevnim ljudima, a moguće je da ćete trpeti i pritisak ili kritiku od strane onih koji su vam nadređeni. Najbolje bi bilo da se zavučete u obaveze i ne dižete glavu od njih. Nestabilnost u vašim emotivnim relacijama.

BLIZANCI

Dan nepovoljan za finansijska ulaganja, a ako radite sa novcem, povedite računa da ne napravite grešku. Komunikacija sa poslovnim saradnicima je korektna i teče bez problema. U emotivnom segmentu uzbuđenje, strast, ali i velika isključivost i posesivnost.

RAK

Potrudite se da budete maksimalno korektni i da ispoštujete dogovore, ali i obaveze koje su vam date, jer u drugom delu dana možete biti suočeni sa tuđim kritikama. Iznenađenje od strane emotivnog partnera možda nije baš ono što ste očekivali, ali – potrudio se.

LAV

Velike aktivnosti na poslu danas. Dolazite u kontakt sa interesantnim ljudima, koji imaju zanimljive ponude za vas. Ipak, kada su konkretnije odluke u pitanju – možda biste trebali da potražite savet nekog iskusnijeg. Ne budite nervozni u odnosu sa voljenom osobom. Lako možete izazvati svađu.

DEVICA

Ako se potrudite, neke neprijatne situacije u poslovnom segmentu ćete uspeti bez po muke da ispeglate i sredite. Dosta toga ćete rešavati u hodu. Troškovi koje niste očekivali mogu vas oneraspoložiti. U emotivnom segmentu – stavite zajednički, a ne sopstveni interes na prvo mesto.

VAGA

Zadovoljni ste svojim potezima i rešenjima koje ste napravili, ali nemojte slaviti prerano. Moguće je da ćete biti neprijatno iznenađeni razvojem situacije, naročito promenama u dogovorima sa poslovnim partnerima. Niste opušteni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA

Ako nešto funkcioniše kako treba – ne menjajte! Vi doduše, samo želite da poboljšate neku situaciju, ali je moguće da će se to pokazati kao loš ili nepotreban potez koji vam  može doneti nerviranje. Pripremate se da obavite razgovor sa voljenom osobom. Nervozni ste i napeti zbog toga.

STRELAC

Trudite se da pronađete zajednički jezik i dogovor sa poslovnim saradnicima. Svesni ste da u nekim stvarima morate napraviti kompromis i određene ustupke. Ne brinite, možete ostvariti solidan dogovor koji će obema stranama koliko toliko odgovarati. Novo poznanstvo i velika zainteresovanost za nekog.

JARAC

Previše se pouzdajete u ljude i previše očekujete od njih, pa zato nemojte biti razočarani ako se ispostavi da ste opet ostavljeni na cedilu baš onda kada vam je najpotrebnija pomoć. Potrebna vam je otvorena komunikacija sa voljenom osobom, ali to trenutno ne možete da dobijete.

VODOLIJA

Iako će početkom dana izgledati da vaši planovi funkcionišu bez ikakvih problema, pripremite se da u drugom delu dana možete imati teškoće koje definitivno niste očekivali. Nemogućnost postizanja mirnog dogovora biće aktuelna i u emotivnim relacijama – oboje ste impulsivni i možete izazvati svađu.

RIBE

Vaše raspoloženje i elan su na vrhuncu tokom ovog dana, ali to nije dovoljno da u odnosu sa saradnicima i kolegama funkcionišete bez problema. pripremite se na manja nerviranja. Možda nećete moći da odvojite dovoljno vremena za voljenu osobu, sve zbog nagomilanih poslovnih i privatnih obaveza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Ajmo malo u šetnju

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati