Horoskop

[ Izvor: Stil ]

14. 05. 2020. 20:01 0

Žene, ova četiri znaka su sve LEPŠE godinama

U nastavku saznajte koje dame rođene u određenih horoskopskim znacima izgledaju sve lepše i lepše s godinama.

Lepota je u oku posmatrača, ali je činjenica da je lepota žene u stvari način na koji ona drži do sebe, način na koji zrači iznutra. Lepota je vidljiva u njenim očima jer oči su zapravo ogledalo duše.

Postoje horoskopski znaci koji su kao vino, s godinama sve lepši.

Blizanci

Dok su bile mlađe, žene Blizanci su u odnosu sa drugim ljudima bile suzdržane. Međutim, ta distanciranost se s godinama brisala poput gumice. Dobile su na samopouzdanju, te su postale atraktivnije.

Blizanci vole da putuju, te na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost. Stoga, zrače posebnom radošću, a to se vidi po njihovom izgledu.

Ovan 

Ovaj horoskopski znak je pun samopouzdanja. Kako godine prolaze, malo se smiri, ali to ne deluje negativno na njegovu izuzetnu ličnost.

Sasvim suprotno, Ovan toliko zrači kao osoba da se njegova unutrašnja lepota odražava i na izgledu. Upravo to ih čini veoma privlačnim. 

Što je žena Ovan starija, sve je otvorenija i iskrenija, te je niko ne može povrediti.

Devica

Devica je u tinejdžerskom periodu bila veoma povučena, stidljiva, te samim tim neprimetna u društvu. Bila je oprezna i nije želela da se nameće ljudima. Ali tako je zapostavljala sebe i svoje potrebe. 

Njena prava ličnost i jak karakter isplivavaju tek u kasnijim godinama. Žena Devica je zaista kao vino, s godinama sve lepša i lepša. Neverovatno je privlačna i zrači posebnom lepotom i energijom.

Životno iskustvo ju je naučilo da je njena inteligencija veoma privlačna.

Lav 

Ovaj horoskopski znak svuda sija i privlači pažnju. Bilo da je reč o unutrašnjoj ili spoljašnjoj lepoti, nikada ne prestaje da radi na sebi. 

Nikako se ne opušta u zrelijim godinama, i to se vidi po izgledu, ali i karakteru. S godinama žena Lav postaje sve jača. Dosta ulaže u svoj fizički izgled, te izgleda dosta mlađe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati